"Озбиљност полиције"

Обављајући радне задатке, екипа БН телевизије случајно је наишла на мању саобраћајну незгоду у којој на срећу нико није повријеђен, а која се догодила у центру града Бијељина, у улици Светог Саве.

Република Српска 30.04.2015 | 11:14
"Озбиљност полиције"

Оно што је запало за око како нашој екипи тако и грађанима који су се у том тренутку нашли на лицу мјеста јесте озбиљност припадника Центра јавне безбједности у обављању увиђаја овог слободно можемо рећи, мањег инцидента.

До мјеста незгоде, у року од  само неколико минута, довезло се више патролних возила, а ажурни полицајци су се великом брзином бацили на посао. Немамо замјерке на рад наших полицајаца, али ипак, нисмо навикли ни на оволику посвећеност, а посебно брзину, па смо се запитали шта се дешава?

Један поглед на возила која су учествовала у овој незгоди, рјешава дилему. Наиме, полицијски аутомобил, марке Форд, ударио је ретровизором мотоциклисту, при чему је настала мања материјална штета на оба возила.

Након овога, остаје простора да се питамо шта ће писати у полицијском записнику, ко је крив за ову непажњу, те да се надамо да ће наши драги полицајци бити овако брзи и посвећени истрази и када нису учесници инцидената.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ИПСОС

30.04.2015 11:36

Овакве ствари новинари требају чешће објављивати. Полиција ради само кад им то одговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

30.04.2015 14:28

Ти најбоље знаш кад полиција ради.

Name

Лија

30.04.2015 18:59

За неупућене, када у саобраћајној незгоди учествује возило полиције, постоји прописана процедура како се врши увиђај и ко га врши. Циљ је спријечити пристрасан увиђај и онемогућити било какве манипулације. О кривњи учесника у саобраћајној незгоди не одлучује полиција већ суд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиција еx

01.05.2015 15:57

За већину припадника полиције саобраћајна незгода са службеним аутом, без обзира на кривицу, посљедице и висину штете, једна је врло непријатна епизода. Управо због процедура које нису нимало пријатне. Изузетак су они заштићени, уосталом као и у другим установама, фирмама, партијама.

ОДГОВОРИТЕ