"Ozbiljnost policije"

Obavljajući radne zadatke, ekipa BN televizije slučajno je naišla na manju saobraćajnu nezgodu u kojoj na sreću niko nije povrijeđen, a koja se dogodila u centru grada Bijeljina, u ulici Svetog Save.

Republika Srpska 30.04.2015 | 11:14
"Ozbiljnost policije"

Ono što je zapalo za oko kako našoj ekipi tako i građanima koji su se u tom trenutku našli na licu mjesta jeste ozbiljnost pripadnika Centra javne bezbjednosti u obavljanju uviđaja ovog slobodno možemo reći, manjeg incidenta.

Do mjesta nezgode, u roku od  samo nekoliko minuta, dovezlo se više patrolnih vozila, a ažurni policajci su se velikom brzinom bacili na posao. Nemamo zamjerke na rad naših policajaca, ali ipak, nismo navikli ni na ovoliku posvećenost, a posebno brzinu, pa smo se zapitali šta se dešava?

Jedan pogled na vozila koja su učestvovala u ovoj nezgodi, rješava dilemu. Naime, policijski automobil, marke Ford, udario je retrovizorom motociklistu, pri čemu je nastala manja materijalna šteta na oba vozila.

Nakon ovoga, ostaje prostora da se pitamo šta će pisati u policijskom zapisniku, ko je kriv za ovu nepažnju, te da se nadamo da će naši dragi policajci biti ovako brzi i posvećeni istrazi i kada nisu učesnici incidenata.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

IPSOS

30.04.2015 11:36

Ovakve stvari novinari trebaju češće objavljivati. Policija radi samo kad im to odgovara.

ODGOVORITE
Name

xxxx

30.04.2015 14:28

Ti najbolje znaš kad policija radi.

Name

Лија

30.04.2015 18:59

За неупућене, када у саобраћајној незгоди учествује возило полиције, постоји прописана процедура како се врши увиђај и ко га врши. Циљ је спријечити пристрасан увиђај и онемогућити било какве манипулације. О кривњи учесника у саобраћајној незгоди не одлучује полиција већ суд.

ODGOVORITE
Name

Milicija ex

01.05.2015 15:57

Za većinu pripadnika policije saobraćajna nezgoda sa službenim autom, bez obzira na krivicu, posljedice i visinu štete, jedna je vrlo neprijatna epizoda. Upravo zbog procedura koje nisu nimalo prijatne. Izuzetak su oni zaštićeni, uostalom kao i u drugim ustanovama, firmama, partijama.

ODGOVORITE