Јокан: Не знам ко измишља да сам љут на Партизан?!

Менаџер Вотфорда Славиша Јокановић рекао је за портал Гоал да га нико није ни “шутнуо“ ни отерао из Партизана, већ да се он самостално повукао.

Фудбал 30.04.2015 | 16:20
Јокан: Не знам ко измишља да сам љут на Партизан?!

Гоал подсећа да је за време председничког мандата Драгана Ђурића у Партизану неколико бивших фудбалера клуба из Хумске добијало шансу да седне на тренерску клупу, али, како се наводи, председник је свима роварио иза леђа и пуштао их низ воду чак и на врхунцу резултатских успеха.

Према наводима специјализованог фудбалског портала, освајач две дупле круне и двоструки учесник Лиге Европе Славиша Јокановић био је прва жртва Ђурићеве “у јавности те штитим, у кући те рушим“, политике.

“Нисам до сада хтео да се оглашавам причом о околностима мог одласка из Партизана, нећу ни убудуће, али хајде да једном разјаснимо ствар. Није ме нико шутнуо ни отерао. Ја сам се повукао. Позвао сам људе из управе и саопштио им "Учинићу добро дело и напустити клуб". Били су као изненађени и реченицом "Да ли си нормалан, видиш да ти дајемо подршку?!" као покушали да ме одврате. Само сам рекао "немојте да се зај***вамо" и наставио својим путем, различитим од њиховог“, рекао је Јокановић.

Српски стручњак који је са Вотфордом успео да избори пласман у Премијер лигу, истиче да је непустио Хумску 1 без горчине и срџбе.

“Не могу никада бити љут на мој Партизан. Он је изнад свих нас, а дао ми је шансу као тренеру. Као што су Нови Сад и Војводина у време док сам био играч. Само нисам више видео логику у томе да допуштам да се неки људи крију иза мене. То вам је цела истина“, закључио је Јокановић.

Бивши репрезентативац Југославије је 2007. године почео да се бави тренерским послом и то управо у Партизану. После одласка и трогодишње паузе у раду, преузео је Муангтонг Јунајтед, да би потом радио у Левском и Еркулесу, пре него што је 7. октобра постао менаџер Вотфорда.

Коментари / 0

Оставите коментар