Jokan: Ne znam ko izmišlja da sam ljut na Partizan?!

Menadžer Votforda Slaviša Jokanović rekao je za portal Goal da ga niko nije ni “šutnuo“ ni oterao iz Partizana, već da se on samostalno povukao.

Fudbal 30.04.2015 | 16:20
Jokan: Ne znam ko izmišlja da sam ljut na Partizan?!

Goal podseća da je za vreme predsedničkog mandata Dragana Đurića u Partizanu nekoliko bivših fudbalera kluba iz Humske dobijalo šansu da sedne na trenersku klupu, ali, kako se navodi, predsednik je svima rovario iza leđa i puštao ih niz vodu čak i na vrhuncu rezultatskih uspeha.

Prema navodima specijalizovanog fudbalskog portala, osvajač dve duple krune i dvostruki učesnik Lige Evrope Slaviša Jokanović bio je prva žrtva Đurićeve “u javnosti te štitim, u kući te rušim“, politike.

“Nisam do sada hteo da se oglašavam pričom o okolnostima mog odlaska iz Partizana, neću ni ubuduće, ali hajde da jednom razjasnimo stvar. Nije me niko šutnuo ni oterao. Ja sam se povukao. Pozvao sam ljude iz uprave i saopštio im "Učiniću dobro delo i napustiti klub". Bili su kao iznenađeni i rečenicom "Da li si normalan, vidiš da ti dajemo podršku?!" kao pokušali da me odvrate. Samo sam rekao "nemojte da se zaj***vamo" i nastavio svojim putem, različitim od njihovog“, rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak koji je sa Votfordom uspeo da izbori plasman u Premijer ligu, ističe da je nepustio Humsku 1 bez gorčine i srdžbe.

“Ne mogu nikada biti ljut na moj Partizan. On je iznad svih nas, a dao mi je šansu kao treneru. Kao što su Novi Sad i Vojvodina u vreme dok sam bio igrač. Samo nisam više video logiku u tome da dopuštam da se neki ljudi kriju iza mene. To vam je cela istina“, zaključio je Jokanović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije je 2007. godine počeo da se bavi trenerskim poslom i to upravo u Partizanu. Posle odlaska i trogodišnje pauze u radu, preuzeo je Muangtong Junajted, da bi potom radio u Levskom i Erkulesu, pre nego što je 7. oktobra postao menadžer Votforda.

Komentari / 0

Ostavite komentar