Подолски се враћа у Арсенал!

Тренер Интера Роберто Манчини рекао је да клуб неће откупити уговор Лукаша Подолског и да ће се немачки репрезентативац на крају сезоне вратити у Арсенал.

Фудбал 30.04.2015 | 15:40
Подолски се враћа у Арсенал!

Подолски је у јануару из Арсенала дошао на шестомесечну позајмицу у Интер, уз могућност да италијански клуб откупи његов уговор на крају сезоне. Подолски се није добро снашао, а први гол за 'неразуре' постигао је тек у финишу сезоне, у утакмици против Удинезеа у уторак увече (2:1).

"Драго ми је што је Подолски постигао гол, то је важан погодак за нас. Он ће се вратити у Лондон на крају сезоне, али је велики професионалац", рекао је Манчини.

Удинезе је утакмицу завршио са деветорицом играча, а Манчини је незадовољан игром свог тима који је на терену имао бројчану предност.

"Не разумем због чега су неки наши играчи играли почели 'да се играју' када је Удинезе остао са деветорицом. Мораћемо да разговарамо о томе, пошто у неким тренуцима као да не размишљају. Имам добре играче, али морају да остану концентрисани, морају да користе мозак", рекао је Манчини, "Не можемо на такав начин да убијемо утакмицу, пошто је довољан тренутак да изгубите бодове. Играмо боље када оба тима имају по 11 играча на терену".

Коментари / 0

Оставите коментар