Podolski se vraća u Arsenal!

Trener Intera Roberto Mančini rekao je da klub neće otkupiti ugovor Lukaša Podolskog i da će se nemački reprezentativac na kraju sezone vratiti u Arsenal.

Fudbal 30.04.2015 | 15:40
Podolski se vraća u Arsenal!

Podolski je u januaru iz Arsenala došao na šestomesečnu pozajmicu u Inter, uz mogućnost da italijanski klub otkupi njegov ugovor na kraju sezone. Podolski se nije dobro snašao, a prvi gol za 'nerazure' postigao je tek u finišu sezone, u utakmici protiv Udinezea u utorak uveče (2:1).

"Drago mi je što je Podolski postigao gol, to je važan pogodak za nas. On će se vratiti u London na kraju sezone, ali je veliki profesionalac", rekao je Mančini.

Udineze je utakmicu završio sa devetoricom igrača, a Mančini je nezadovoljan igrom svog tima koji je na terenu imao brojčanu prednost.

"Ne razumem zbog čega su neki naši igrači igrali počeli 'da se igraju' kada je Udineze ostao sa devetoricom. Moraćemo da razgovaramo o tome, pošto u nekim trenucima kao da ne razmišljaju. Imam dobre igrače, ali moraju da ostanu koncentrisani, moraju da koriste mozak", rekao je Mančini, "Ne možemo na takav način da ubijemo utakmicu, pošto je dovoljan trenutak da izgubite bodove. Igramo bolje kada oba tima imaju po 11 igrača na terenu".

Komentari / 0

Ostavite komentar