Дојаве стизале од БиХ грађана из Аустралије

Драган Мектић, министар безбједности БиХ, рекао је данас да су сигурносне агенције у БиХ имале одређене најаве да би се могао десити терористички акт.

Република Српска 28.04.2015 | 14:35
Дојаве стизале од БиХ грађана из Аустралије

Истакао је да су се чак спомињале институције власти и полицијске станице.

На питанује новинара, зашто није предузето нешто конкретно по том питању, одговорио је да ће то утврдити истрага.

"Важно је нагласити да су дојаве стизале од бх. држављана који живе у Аустралији", закључио је Мектић.

Извор: Независне

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Генерал Ратко

28.04.2015 13:11

Зато што су муслимани у БиХ као и њихова браћа Албанци,желе да живе у БиХ али без СРБА,сада ће да почне јер сваки почетак је тежак али ово се сасвим сигурно зауставити неће јер БиХ није држава и не одржива је док се њени представници муслимани ућуткавају и живе на неким измишљеним злочинима,заборављају српске жртве одобравају и подржавају тероризам. Погледајте њихове медије сви до једног су секта исламска од мржње су уназадили земљу зато се треба одвојити и рећи ми смо држава РЕПУБЛИКА СРПСКА. Збогом некадашњи Срби данашњи потурчени муслимани рокајте се између себе као и 90их па лажите да су вас "ћетници" поубијали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нм

28.04.2015 14:05

Вецина муслимана као и Срба зели да зиви нормално у једној нормалној дрзави,нормалном друству без мрзње,подјела,страха...твоји приједлози и зеље инспирису овакве лудаке на свим странама.Зар постоји ико нормалан у РС ко вјерује да је могуце отцјепљење без нових сукоба,зртава,злоцина или ико нормалан у Босњака ко сматра да је бих могуца без Срба...не лупај генерале глупости да те не посаљу у Хаг.

Name

са

28.04.2015 14:33

Ти прицас о другима, А сам пропагирас фасизам.не разликујес се од онога који је пуцао синоц.мала је граница да ти то исто урадис. Ако мислис да би био сигурнији уколико би добио независност,зивис у заблоди.гарантујем да би било 20 пута горе.требате промјенити и ви своју прицу о независности и треба ппцистити ове терористе.свакако се само разлицито зовете а сви фасисти као ти исто размисљају и дјелуји.јуцер он,-сутра ти

Name

вук

28.04.2015 14:47

РЕПУБЛИКА СРПСКА ДО НЕЗАВИСНОСТИ

ОДГОВОРИТЕ