Dojave stizale od BiH građana iz Australije

Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, rekao je danas da su sigurnosne agencije u BiH imale određene najave da bi se mogao desiti teroristički akt.

Republika Srpska 28.04.2015 | 14:35
Dojave stizale od BiH građana iz Australije

Istakao je da su se čak spominjale institucije vlasti i policijske stanice.

Na pitanuje novinara, zašto nije preduzeto nešto konkretno po tom pitanju, odgovorio je da će to utvrditi istraga.

"Važno je naglasiti da su dojave stizale od bh. državljana koji žive u Australiji", zaključio je Mektić.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

General Ratko

28.04.2015 13:11

Zato što su muslimani u BiH kao i njihova braća Albanci,žele da žive u BiH ali bez SRBA,sada će da počne jer svaki početak je težak ali ovo se sasvim sigurno zaustaviti neće jer BiH nije država i ne održiva je dok se njeni predstavnici muslimani ućutkavaju i žive na nekim izmišljenim zločinima,zaboravljaju srpske žrtve odobravaju i podržavaju terorizam. Pogledajte njihove medije svi do jednog su sekta islamska od mržnje su unazadili zemlju zato se treba odvojiti i reći mi smo država REPUBLIKA SRPSKA. Zbogom nekadašnji Srbi današnji poturčeni muslimani rokajte se između sebe kao i 90ih pa lažite da su vas "ćetnici" poubijali.

ODGOVORITE
Name

nm

28.04.2015 14:05

Vecina muslimana kao i Srba zeli da zivi normalno u jednoj normalnoj drzavi,normalnom drustvu bez mrznje,podjela,straha...tvoji prijedlozi i zelje inspirisu ovakve ludake na svim stranama.Zar postoji iko normalan u RS ko vjeruje da je moguce otcjepljenje bez novih sukoba,zrtava,zlocina ili iko normalan u Bosnjaka ko smatra da je bih moguca bez Srba...ne lupaj generale gluposti da te ne posalju u Hag.

Name

sa

28.04.2015 14:33

Ti pricas o drugima, A sam propagiras fasizam.ne razlikujes se od onoga koji je pucao sinoc.mala je granica da ti to isto uradis. Ako mislis da bi bio sigurniji ukoliko bi dobio nezavisnost,zivis u zablodi.garantujem da bi bilo 20 puta gore.trebate promjeniti i vi svoju pricu o nezavisnosti i treba ppcistiti ove teroriste.svakako se samo razlicito zovete a svi fasisti kao ti isto razmisljaju i djeluji.jucer on,-sutra ti

Name

vuk

28.04.2015 14:47

REPUBLIKA SRPSKA DO NEZAVISNOSTI

ODGOVORITE