Реал хоће Теодосића!

Шпански гигант разматра могућности пошто би Серхио Љуљ и Ћаћо Родригез могли да се опробају у НБА лиги.

Кошарка 30.04.2015 | 17:40
Реал хоће Теодосића!

Да Милош Теодосић игра сезону каријере и није нека новост, посебно када се узме у обзир магична рола којом је кошаркашку репрезентацију Србије одвео до сребра на прошлогодишњем Мундобаскету. Први човек московског ЦСКА Андреј Ватутин га је врло брзо наградио богатим новим уговором, који истиче у јуну 2017. године, али без обзира на то, српског велемајстора игре под обручима жарко жели мадридски Реал!

Тако бар пише дневни лист из Малаге Ла Опинион у писаном издању, који наводи да је Краљевски клуб већ почео да разматра могућности пошто је врло вероватно да ће клуб на крају сезоне напустити и Серхио Љуљ и Ћаћо Родригез! Наиме, оба плејмејкера мадридског великана требало би од лета да пређу "бару" и опробају се у НБА лиги. Љуља, којем би то био први одлазак у најјачу кошаркашку лигу света, жели Хјустон, док је Родригез већ имао искуства у САД, пошто је у периоду од 2006. до 2010. године носио дрес Портланда, Сакрамента и Њујорка, али се није прославио.

Ипак, исти лист наводи да ће Реалу бити јако тешко да наговори Теодосића да дође у шпанску престоницу, с обзиром да је и 28-годишњем Ваљевцу једна од опција НБА лига, а чињеница је да га Ватутин изузетно цени и поштује.

Друга опција тима Пабла Ласа је уругвајски интернационалац Џејсон Грејнџер, који има одличну сезону у Малаги.

Коментари / 0

Оставите коментар