Real hoće Teodosića!

Španski gigant razmatra mogućnosti pošto bi Serhio Ljulj i Ćaćo Rodrigez mogli da se oprobaju u NBA ligi.

Košarka 30.04.2015 | 17:40
Real hoće Teodosića!

Da Miloš Teodosić igra sezonu karijere i nije neka novost, posebno kada se uzme u obzir magična rola kojom je košarkašku reprezentaciju Srbije odveo do srebra na prošlogodišnjem Mundobasketu. Prvi čovek moskovskog CSKA Andrej Vatutin ga je vrlo brzo nagradio bogatim novim ugovorom, koji ističe u junu 2017. godine, ali bez obzira na to, srpskog velemajstora igre pod obručima žarko želi madridski Real!

Tako bar piše dnevni list iz Malage La Opinion u pisanom izdanju, koji navodi da je Kraljevski klub već počeo da razmatra mogućnosti pošto je vrlo verovatno da će klub na kraju sezone napustiti i Serhio Ljulj i Ćaćo Rodrigez! Naime, oba plejmejkera madridskog velikana trebalo bi od leta da pređu "baru" i oprobaju se u NBA ligi. Ljulja, kojem bi to bio prvi odlazak u najjaču košarkašku ligu sveta, želi Hjuston, dok je Rodrigez već imao iskustva u SAD, pošto je u periodu od 2006. do 2010. godine nosio dres Portlanda, Sakramenta i Njujorka, ali se nije proslavio.

Ipak, isti list navodi da će Realu biti jako teško da nagovori Teodosića da dođe u špansku prestonicu, s obzirom da je i 28-godišnjem Valjevcu jedna od opcija NBA liga, a činjenica je da ga Vatutin izuzetno ceni i poštuje.

Druga opcija tima Pabla Lasa je urugvajski internacionalac Džejson Grejndžer, koji ima odličnu sezonu u Malagi.

Komentari / 0

Ostavite komentar