Косан: Шта вам је људи?! Па, Звезда има тренера!

"Пустите и Лалета и мене да на миру завршимо посао", одбија тренер Новог Пазара причу о повратку у Љутице Богдана.

Фудбал 28.04.2015 | 16:40
Косан: Шта вам је људи?! Па, Звезда има тренера!

Спортска штампа изнела је првог дана ове недеље ексклузивну информацију да ће Милорад Косановић на крају ове сезоне трећи пут постати тренер Црвене звезде.

Према сазнањима МОНДА, Ненад Лалатовић остаће на клупи браниоца титуле до краја сезоне, а актуелни тренер Новог Пазара конкретно је у разговору за "Вечерње новости" говорио о могућности да по завршетку такмичарске 2014/15 опет преузме црвено-беле.

"Није баш шаљива тема. Не знам о чему се ради, нисам читао новине, али ме многи зову, обавештавају, питају", рекао је Косановић за тај лист.

Да ли су вођени преговори о повратку "Косана" на "Маракану"?

"То питајте људе из Црвене звезде, они се питају, а не тренери! Међутим, како овде ништа није случајно, ако се тако нешто појавило у новинама и сајтовима, онда је то неко, због нечега пустио. Управо због тога, ја нисам саговорник на ту тему. Једноставно, нисам из те приче", додао је искусни тренер и подвукао:

"Ја сам тренер Новог Пазара. И пред нама је још шест кола и могућност да клуб оде у Европу".

Да ли ће му наговештаји повратка у Звезду створити проблеме?

"Вероватно ћу имати проблема, али ја нећу тиме да се бавим. Рекао сам вам шта нас чека и зато хоћу да будем посвећен само том циљу. И да то пренесем на играче. А, сада ћу изгледа морати да се бавим другим стварима, да њима и функционерима клуба објашњавам нешто што нема везе са мном".

Експлицитно је додао...

"Људи, Црвена звезда има тренера, Црвена звезда још није изгубила титулу, има још доста да се игра. Није у реду правити пометњу и на црвено-белом делу Топчидерског брда и у Новом Пазару. Нека пусте и Лалета и мене да на миру завршимо посао".

Ипак, шта ће бити на крају сезоне?

"И то је преурањено питање. И сами знате да у Србији можеш да легнеш као тренер, а да се пробудиш као слободан стручњак. Резултат кроји нашу судбину, али нажалост и неке друге игре, које немају везе са фудбалом. И зато, не треба журити, истрчавати, једноставно, мораш да радиш свој посао најбоље што можеш, онда подвучеш црту, договараш се, остајеш или идеш даље", подвукао је Косановић у разговору за "Вечерње новости".

Коментари / 0

Оставите коментар