Kosan: Šta vam je ljudi?! Pa, Zvezda ima trenera!

"Pustite i Laleta i mene da na miru završimo posao", odbija trener Novog Pazara priču o povratku u Ljutice Bogdana.

Fudbal 28.04.2015 | 16:40
Kosan: Šta vam je ljudi?! Pa, Zvezda ima trenera!

Sportska štampa iznela je prvog dana ove nedelje ekskluzivnu informaciju da će Milorad Kosanović na kraju ove sezone treći put postati trener Crvene zvezde.

Prema saznanjima MONDA, Nenad Lalatović ostaće na klupi branioca titule do kraja sezone, a aktuelni trener Novog Pazara konkretno je u razgovoru za "Večernje novosti" govorio o mogućnosti da po završetku takmičarske 2014/15 opet preuzme crveno-bele.

"Nije baš šaljiva tema. Ne znam o čemu se radi, nisam čitao novine, ali me mnogi zovu, obaveštavaju, pitaju", rekao je Kosanović za taj list.

Da li su vođeni pregovori o povratku "Kosana" na "Marakanu"?

"To pitajte ljude iz Crvene zvezde, oni se pitaju, a ne treneri! Međutim, kako ovde ništa nije slučajno, ako se tako nešto pojavilo u novinama i sajtovima, onda je to neko, zbog nečega pustio. Upravo zbog toga, ja nisam sagovornik na tu temu. Jednostavno, nisam iz te priče", dodao je iskusni trener i podvukao:

"Ja sam trener Novog Pazara. I pred nama je još šest kola i mogućnost da klub ode u Evropu".

Da li će mu nagoveštaji povratka u Zvezdu stvoriti probleme?

"Verovatno ću imati problema, ali ja neću time da se bavim. Rekao sam vam šta nas čeka i zato hoću da budem posvećen samo tom cilju. I da to prenesem na igrače. A, sada ću izgleda morati da se bavim drugim stvarima, da njima i funkcionerima kluba objašnjavam nešto što nema veze sa mnom".

Eksplicitno je dodao...

"Ljudi, Crvena zvezda ima trenera, Crvena zvezda još nije izgubila titulu, ima još dosta da se igra. Nije u redu praviti pometnju i na crveno-belom delu Topčiderskog brda i u Novom Pazaru. Neka puste i Laleta i mene da na miru završimo posao".

Ipak, šta će biti na kraju sezone?

"I to je preuranjeno pitanje. I sami znate da u Srbiji možeš da legneš kao trener, a da se probudiš kao slobodan stručnjak. Rezultat kroji našu sudbinu, ali nažalost i neke druge igre, koje nemaju veze sa fudbalom. I zato, ne treba žuriti, istrčavati, jednostavno, moraš da radiš svoj posao najbolje što možeš, onda podvučeš crtu, dogovaraš se, ostaješ ili ideš dalje", podvukao je Kosanović u razgovoru za "Večernje novosti".

Komentari / 0

Ostavite komentar