Ситуација редовна, увиђај завршен

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је да је ситуација у Зворнику јутрос редовна, да је увиђај завршен и да се испитују докази са увиђаја.

Република Српска 28.04.2015 | 08:42
Ситуација редовна, увиђај завршен

"Сада се испитују докази са увиђаја и идемо даље у рад са Агенцијом за истраге и заштиту БиХ. Видјећемо шта ће даља истрага показати", рекао је Лукач и додао да тренутно не може саопштити више детаља.

Он је навео да ће јутрос посјетити рањене полицајце.

У терористичком нападу на полицијску станицу у Зворнику, који је синоћ извршио Нердин Ибрић из села Сапна, убијен је један полицајац, а двојица су рањена.

Нападач је ликвидиран приликом размјене ватре.

Припадник вехабијског покрета је уз поклич "Алаху екбер" око 19.00 часова упао у просторије полицијске станице и одмах почео да пуца из аутоматске пушке.

извор: СРНА

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

зеро

28.04.2015 07:39

Србима је најбоље да прогласе независност Републике Српске и ријесе се оваквих терориста. Ал све то на миран нацин без рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

28.04.2015 07:45

ВЛАДА ТРЕБА ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

28.04.2015 09:09

Засто би влада требала поднијети оставку? Зато сто је један манијак убио недузног полицсјца?!!!!

Name

ВРС РВИ

28.04.2015 09:52

Слажем се са ЖИКА Ж, наша владајућа структура зна сам да изводи закључке и увиђаје. Лукач је растјерао скоро цијели МУП РС-а да би запослио своју родбину и пријатеље (нешто ми је то познато за РС). Наравно да ни прошла постава није била "златна" али би сигурно учинила више. Није ово једини разлог за оставку владе, има ту подугачак списак...