Situacija redovna, uviđaj završen

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je situacija u Zvorniku jutros redovna, da je uviđaj završen i da se ispituju dokazi sa uviđaja.

Republika Srpska 28.04.2015 | 08:42
Situacija redovna, uviđaj završen

"Sada se ispituju dokazi sa uviđaja i idemo dalje u rad sa Agencijom za istrage i zaštitu BiH. Vidjećemo šta će dalja istraga pokazati", rekao je Lukač i dodao da trenutno ne može saopštiti više detalja.

On je naveo da će jutros posjetiti ranjene policajce.

U terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je sinoć izvršio Nerdin Ibrić iz sela Sapna, ubijen je jedan policajac, a dvojica su ranjena.

Napadač je likvidiran prilikom razmjene vatre.

Pripadnik vehabijskog pokreta je uz poklič "Alahu ekber" oko 19.00 časova upao u prostorije policijske stanice i odmah počeo da puca iz automatske puške.

izvor: SRNA

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

zero

28.04.2015 07:39

Srbima je najbolje da proglase nezavisnost Republike Srpske i rijese se ovakvih terorista. Al sve to na miran nacin bez rata.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

28.04.2015 07:45

VLADA TREBA DA PODNESE OSTAVKU.

ODGOVORITE
Name

Darko

28.04.2015 09:09

Zasto bi vlada trebala podnijeti ostavku? Zato sto je jedan manijak ubio neduznog policsjca?!!!!

Name

VRS RVI

28.04.2015 09:52

Slažem se sa ŽIKA Ž, naša vladajuća struktura zna sam da izvodi zaključke i uviđaje. Lukač je rastjerao skoro cijeli MUP RS-a da bi zaposlio svoju rodbinu i prijatelje (nešto mi je to poznato za RS). Naravno da ni prošla postava nije bila "zlatna" ali bi sigurno učinila više. Nije ovo jedini razlog za ostavku vlade, ima tu podugačak spisak...