Бивши голман Нанта ''рафалом'' по Златану!

Ибрахимовић је глупи главоња и силеџија којем је потребно пар шамара! “Од њега не можете да тражите да прихвати да у нападу игра са неким зато што је превише глуп“, истакао је Бертран-Деман.

Фудбал 28.04.2015 | 12:20
Бивши голман Нанта ''рафалом'' по Златану!

Златан Ибрахимовић без дилеме поларизује јавност у Француској својим играма и понашањем. Један од оних који уопште нису одушевљени шведским фудбалером је бивши голман репрезентације Француске Жан-Пол Бертран-Деман који је за играча Пари Сен Жермена рекао да личи на карикатуру.

Ибрахимовић је у ПСЖ дошао у лето 2012. године из италијанског Милана, а Свеци су потом освојили две узастопне титуле првака Француске. Сада су на добром путу да пригрле и трећи трофеј заредом, али никако немају успеха у Лиги шампиона.
“Ибрахимовић није далеко од карикатуре, прави је силеџија. Тако може да се понаша ако да гол Бајерну или Реалу, као Луис Суарез или Лионел Меси. Жао ми је, али ако ви постижете хет трик само против Нансија, онда... Ако ПСЖ хоће да напредује мора да се отараси Ибрахимовића. Он је проблем за клуб“, рекао је Бертран-Деман за Л’Екип.

Није се ту зауставио бивши репрезентативни чувар мреже са критикама и увредама на рачун Ибрахимовића.
“Од њега не можете да тражите да прихвати да у нападу игра са неким зато што је превише глуп“, истакао је Бертран-Деман који је целу професионалну играчку каријеру провео у екипи Нанта од 1969. до 1987. године.

Он је затим критиковао и француског интернационалца Флоријана Тована због тога што је почео да штрајкује док челници његовог тадашњег клуба Лила нису пристали прошлог лета да га продају Олимпику из Марсеља.
“Ибрахимовић је исти као Тован. Обојици је потребно пар васпитних шамара. Такви људи имају мозак величине зрна пасуља и према осталима се понашају као да су идиоти“, закључио је Бертран-Тован.

Нема сумње да би ускоро могао да се очекује подједнако бруталан и искрен одговор шведског фудбалера.

Коментари / 0

Оставите коментар