Bivši golman Nanta ''rafalom'' po Zlatanu!

Ibrahimović je glupi glavonja i siledžija kojem je potrebno par šamara! “Od njega ne možete da tražite da prihvati da u napadu igra sa nekim zato što je previše glup“, istakao je Bertran-Deman.

Fudbal 28.04.2015 | 12:20
Bivši golman Nanta ''rafalom'' po Zlatanu!

Zlatan Ibrahimović bez dileme polarizuje javnost u Francuskoj svojim igrama i ponašanjem. Jedan od onih koji uopšte nisu oduševljeni švedskim fudbalerom je bivši golman reprezentacije Francuske Žan-Pol Bertran-Deman koji je za igrača Pari Sen Žermena rekao da liči na karikaturu.

Ibrahimović je u PSŽ došao u leto 2012. godine iz italijanskog Milana, a Sveci su potom osvojili dve uzastopne titule prvaka Francuske. Sada su na dobrom putu da prigrle i treći trofej zaredom, ali nikako nemaju uspeha u Ligi šampiona.
“Ibrahimović nije daleko od karikature, pravi je siledžija. Tako može da se ponaša ako da gol Bajernu ili Realu, kao Luis Suarez ili Lionel Mesi. Žao mi je, ali ako vi postižete het trik samo protiv Nansija, onda... Ako PSŽ hoće da napreduje mora da se otarasi Ibrahimovića. On je problem za klub“, rekao je Bertran-Deman za L’Ekip.

Nije se tu zaustavio bivši reprezentativni čuvar mreže sa kritikama i uvredama na račun Ibrahimovića.
“Od njega ne možete da tražite da prihvati da u napadu igra sa nekim zato što je previše glup“, istakao je Bertran-Deman koji je celu profesionalnu igračku karijeru proveo u ekipi Nanta od 1969. do 1987. godine.

On je zatim kritikovao i francuskog internacionalca Florijana Tovana zbog toga što je počeo da štrajkuje dok čelnici njegovog tadašnjeg kluba Lila nisu pristali prošlog leta da ga prodaju Olimpiku iz Marselja.
“Ibrahimović je isti kao Tovan. Obojici je potrebno par vaspitnih šamara. Takvi ljudi imaju mozak veličine zrna pasulja i prema ostalima se ponašaju kao da su idioti“, zaključio je Bertran-Tovan.

Nema sumnje da bi uskoro mogao da se očekuje podjednako brutalan i iskren odgovor švedskog fudbalera.

Komentari / 0

Ostavite komentar