ПАРТИЗАН: Како нико не виде два пенала за нас у истој секунди?!

Црно-бели указују на споран детаљ из 148. вечитог дербија! 

Фудбал 28.04.2015 | 13:20
ПАРТИЗАН: Како нико не виде два пенала за нас у истој секунди?!

Дерби је прошао, страсти се нису стишале. У Партизану су очигледно незадовољни арбитражом Милорада Мажића у 148. првенственом сусрету са Црвеном звездом и два дана после гостовања на стадиону „Рајко Митић“ указују на детаљ из 62. минута, уверавајући да је најбољи српски судија пропустио да покаже на белу тачку по два основа.

Реч је о акцији после корнера Николе Дринчића, кад се у петерцу Црвене звезде нашао Партизанов штопер Грегор Балажиц, који је у наставку те акције имао и најбољу шансу на утакмици, али је његов ударац са гол-линије избио Милош Цветковић.

Из Хумске, међутим, пажњу усмеравају на детаље који су претходили ударцу словеначког штопера.

„У 62. минуту меча интернационалац Мажић пропустио је да свира једанаестерац после корнера и рвачког хватања обема рукама Балажица од стране Вукашина Јовановића (добио би у том случају други жути картон). Цела ситуација одвијала се и пред очима додатног помоћног судије иза гола Данила Грујића, који је био од места догађаја удаљен пет метара. Симптоматично је да ниједан извештач са меча, како писани, тако и електронски, није споменуо овај не(спорни) моменат у извештају после меча“, констатује се на званичном сајту Партизана, који у прилогу даје видео снимак спорног тренутка и указује да је леви бек Црвене звезде Душан Анђелковић играо руком у истој ситуацији.

Сајт Партизана подсећа да је последњи једанаестерац за црно-беле у вечитим дербијима суђен још 18. марта 1995. године, кад је Дамир Чакар савладао Звонка Милојевића.

Подсећамо, замерке на арбитражу Милорада Мажића на 148. вечитом дербију имао је и леви бек Партизана, Владимир Волков.

Коментари / 0

Оставите коментар