PARTIZAN: Kako niko ne vide dva penala za nas u istoj sekundi?!

Crno-beli ukazuju na sporan detalj iz 148. večitog derbija! 

Fudbal 28.04.2015 | 13:20
PARTIZAN: Kako niko ne vide dva penala za nas u istoj sekundi?!

Derbi je prošao, strasti se nisu stišale. U Partizanu su očigledno nezadovoljni arbitražom Milorada Mažića u 148. prvenstvenom susretu sa Crvenom zvezdom i dva dana posle gostovanja na stadionu „Rajko Mitić“ ukazuju na detalj iz 62. minuta, uveravajući da je najbolji srpski sudija propustio da pokaže na belu tačku po dva osnova.

Reč je o akciji posle kornera Nikole Drinčića, kad se u petercu Crvene zvezde našao Partizanov štoper Gregor Balažic, koji je u nastavku te akcije imao i najbolju šansu na utakmici, ali je njegov udarac sa gol-linije izbio Miloš Cvetković.

Iz Humske, međutim, pažnju usmeravaju na detalje koji su prethodili udarcu slovenačkog štopera.

„U 62. minutu meča internacionalac Mažić propustio je da svira jedanaesterac posle kornera i rvačkog hvatanja obema rukama Balažica od strane Vukašina Jovanovića (dobio bi u tom slučaju drugi žuti karton). Cela situacija odvijala se i pred očima dodatnog pomoćnog sudije iza gola Danila Grujića, koji je bio od mesta događaja udaljen pet metara. Simptomatično je da nijedan izveštač sa meča, kako pisani, tako i elektronski, nije spomenuo ovaj ne(sporni) momenat u izveštaju posle meča“, konstatuje se na zvaničnom sajtu Partizana, koji u prilogu daje video snimak spornog trenutka i ukazuje da je levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković igrao rukom u istoj situaciji.

Sajt Partizana podseća da je poslednji jedanaesterac za crno-bele u večitim derbijima suđen još 18. marta 1995. godine, kad je Damir Čakar savladao Zvonka Milojevića.

Podsećamo, zamerke na arbitražu Milorada Mažića na 148. večitom derbiju imao je i levi bek Partizana, Vladimir Volkov.

Komentari / 0

Ostavite komentar