Ливерпул прави тандем Јоветић-Марковић?!

Ливерпул је, наводно, припремио 22 милиона евра да на лето доведе црногорског репрезентативца Стевана Јоветића.

Фудбал 27.04.2015 | 19:20
Ливерпул прави тандем Јоветић-Марковић?!

Ливерпул ће и ове сезоне остати без трофеја, а један од највећих проблема екипа је неефикасност.

Потврдио је то и суботњи меч у Премијер лиги, када је Ливерпул одиграо мршавих 0:0 са Вест Бромвич Албионом.

Брендан Роџерс је прилично "машио" око избора играча које је доводио, поготово што се тиче својеглавог Марија Балотелија, који је урадио НИШТА.

Јасно је да ће на лето следити "ремонт" играчког кадра, а енглески медији данас пишу да је већ спремна понуда од 22 милиона евра како би се из Манчестер ситија довео Стеван Јоветић, који је, занимљиво, најбоље партије у дресу Ситија управо пружао против Ливерпула (у мечу који је одигран 25. августа 2014. године дао је два гола у победи над црвенима - 3:1).

Исти извори наводе да Брендан Роџерс веома цени црногорског репрезентативца кога је, наводно, желео да доведе још пре две године, али је Јоветић ипак завршио у Ситију.

С обзиром на то да Јоветић не игра у Ситију, врло је вероватно и извесно да ће на лето променити средину. Док једни медији пишу да ће се вратити на Апенинско полуострво (милански Интер), други пак тврде да остаје у Енглеској, али да иде у други клуб.

Зато је Ливерпул и кренуо у офанзиву да на време обезбеди трансфер Јоветича.

Занимљив је овај податак: Јоветић је ове сезоне наступио 17 пута у Премијер лиги, од тога је на 10 био стартер (укупно је играо у 39 утакмица откако је дошао у Сити).

А ипак је уписао више наступа ове сезоне од двојице Ливерпулових нападача - Данијела Стариџа (12) и Марија Балотелија (15).

Коментари / 0

Оставите коментар