Liverpul pravi tandem Jovetić-Marković?!

Liverpul je, navodno, pripremio 22 miliona evra da na leto dovede crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića.

Fudbal 27.04.2015 | 19:20
Liverpul pravi tandem Jovetić-Marković?!

Liverpul će i ove sezone ostati bez trofeja, a jedan od najvećih problema ekipa je neefikasnost.

Potvrdio je to i subotnji meč u Premijer ligi, kada je Liverpul odigrao mršavih 0:0 sa Vest Bromvič Albionom.

Brendan Rodžers je prilično "mašio" oko izbora igrača koje je dovodio, pogotovo što se tiče svojeglavog Marija Balotelija, koji je uradio NIŠTA.

Jasno je da će na leto slediti "remont" igračkog kadra, a engleski mediji danas pišu da je već spremna ponuda od 22 miliona evra kako bi se iz Mančester sitija doveo Stevan Jovetić, koji je, zanimljivo, najbolje partije u dresu Sitija upravo pružao protiv Liverpula (u meču koji je odigran 25. avgusta 2014. godine dao je dva gola u pobedi nad crvenima - 3:1).

Isti izvori navode da Brendan Rodžers veoma ceni crnogorskog reprezentativca koga je, navodno, želeo da dovede još pre dve godine, ali je Jovetić ipak završio u Sitiju.

S obzirom na to da Jovetić ne igra u Sitiju, vrlo je verovatno i izvesno da će na leto promeniti sredinu. Dok jedni mediji pišu da će se vratiti na Apeninsko poluostrvo (milanski Inter), drugi pak tvrde da ostaje u Engleskoj, ali da ide u drugi klub.

Zato je Liverpul i krenuo u ofanzivu da na vreme obezbedi transfer Jovetiča.

Zanimljiv je ovaj podatak: Jovetić je ove sezone nastupio 17 puta u Premijer ligi, od toga je na 10 bio starter (ukupno je igrao u 39 utakmica otkako je došao u Siti).

A ipak je upisao više nastupa ove sezone od dvojice Liverpulovih napadača - Danijela Staridža (12) i Marija Balotelija (15).

Komentari / 0

Ostavite komentar