Декларација СНСД-а је политичка манипулација

Предсједник СДС-а Младен Босић каже да је најновија деклерација СНСД-а рециклажа политике од 2006. године када је Милорад Додик направио велики политички напредак избацујући тезу да ће осамосталити Републику Српску, а од тога није било ништа.

Република Српска 27.04.2015 | 21:25
Декларација СНСД-а је политичка манипулација

"Девету годину је на власти и ништа није урадио да буде ближе том циљу. Не видим да постоји било каква подршка осамостаљивању Републике Српске, да је дошла с било које стране и због тога не видим да су се створили било какви услови за једну такву идеју", рекао је предсједник Босић, гостујући вечерас у АТВ вијестима.

Он је мишљења да је то изузетно лоше и да је то политичка манипулација јер он зна да није добио ни од кога у окружењу подршку за такво нешто.

"Ми смо се као Српска демократска странка борили, не само за самосталност, него смо се борили да останемо у заједници са Србијом али то није било могуће јер није било спољашњих услова за такво нешто. Добили смо Дејтонски споразум и сада се неко игра са опасним стварима", казао је предсједник Босић, наводећи да су Додикови мотиви за такво нешто личне природе.

Коментаришући предстојећу скупштину СДС-а, када ће се бирати предсједник и чланови
Главног одбора странке, предсједник Босић је рекао да се изборни процес одвија сваке четири године и да увијек буде више кандидата и да то није необично за СДС.

"Могуће је да буде више кандидата ми смо странка која не зависи од једног човјека и оно што одлучи скупштина тако ће бити", рекао је предсједник Босић.

Он је објаснио да је Предсједништво донијело одлуку да се иде у измјене статута у циљу реорганизовања странка и да нико од чланова Предсједништва на сједници није био против.

"Сматрамо да треба умјесто замјеника предсједника странке увести функцију предсједника Главног одбора који ће бити и замјеник предсједника, јер у садашњој ситуацији замјеник предсједника нема никакве улоге", казао је предсједник Босић.

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Василије

27.04.2015 06:55

Па нек стисне нек објави тај дуго обећавани ,за народ-овце,референдум.Ајд,чикам га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

27.04.2015 07:09

Ниси ти Василије, вец Мухамед. Види се из коментара.

Name

Зоран

27.04.2015 07:59

Василије вратио си се коренима прво си узео име полако доце и остало на своје место,500 год је дуг период ниси ти једини који је схватио ко је и ста је био. А друго нас народ каже сто се прича или је било или ће бити.

Name

за Зоран

27.04.2015 10:38

Нема твоја влада,што би народ казао"ни за соли",тачно је да што се прича или је било или ће бити,кажу да су људи били на Мјесецу.

Name

порука

27.04.2015 07:07

Ови нови папци куплени прљавим дезертетсо тајкунским парама по одборима те русе Босицу. Њима сметају постени непоткупљиви, и зеле да вас увуку у бајино блато. То им је једини циљ престанак борббе против лоповлука и махинација,зеле у старту да вас посјеку. Све прљаве паре дају за власт. Издрзи, крени у конацни обрацун а таквих је много који су и у сдс на локалном нивоу крали и суровали са бајиним и дан данас то раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

27.04.2015 07:08

ДОДИК ЈЕ ПОЛУПАО СВЕ ЛОНЧИЋЕ И НЕ МОЖЕ ВИШЕ НИ СА ЧИМ ДА СЕ ИГРА. ПАЛО РАДА МАЛО ЗОРКА МАЛО ТРУПЦИ И МОТОРКА. МАЛО ДЕКЛАРАЦИЈА МАЛО РЕФЕРЕНДУМ. НИЈЕ ВИШЕ У ФАЗОНУ. ИЗГУБИО СЕ ТОТАЛНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

27.04.2015 07:19

Јос 15 дана и заслузена пензија...био си добар (Y)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посјетилац

27.04.2015 07:24

Дајте нам кончно правог човјека за предсједника СДС, Србина без резервног полажаја у Србији, Србина који има имовину овдје у реалном сектору, а не у новцу који може да однесе било гдје, дајте нам предузетника који зна шта је економија, а не неког ко је читав животни вијек провео на државним јаслама! И антикомунисту наравно, јер је СДС странка деснице, краља и отаџбине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

27.04.2015 07:27

Већ је он излобиро гласове да опет буде предсједник! То је тешки зихераш, све он то ради на системски, инжињерски начин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледам вас

27.04.2015 07:59

По мени сад треба објавити детаље афере "Папак" и похапсити најзаслужније за овакво стање! Тад би СЗП имао наклоност грађана, што ствара солидну основу за побједу на локалним изборима и рушење ове власти на републичком нивоу. Али узалуд. СЗП то није у стању урадити из својих разлога, а по мени је главни "Шта ће нам власт у покраденојој Републици Српској и шта да радимо у таквој ситуацији боље је бити опозиција". Мислим и кад би којим случајем и добили власт они не би знали шта би с њом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

смолуца

27.04.2015 11:20

Та афера је највеца превара народа у Републици Српској...то ако продје и затска се онда је све упитно у правицности и политикама у формирању власти Српске. Сва друга кривицна дјела су мање вазна и небитна према превари прелазака посланика по заврсетку избора и формирању скупстинске вецине у Републици Српској.

Name

драган

27.04.2015 08:10

Босић је херој који је пробијао коридор из фотеље директора телклекома и треба да буде опет пресједник СДС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

27.04.2015 08:23

Моје питање је: Која је странка од 1997 радила у корист Српске, те је на прави начин заступала? Живот нам је све тежи, а на политичком пољу свака година је гора од претходне. ДОКЛЕ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

27.04.2015 08:34

Зоки зоруле.... Погледај Додика и Изетбеговица, па постено реци који висе лици Турцину. Не морас реци на глас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

27.04.2015 10:13

Које убио Милана Вукелица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Дабиц

27.04.2015 11:35

Засто нисте организовали демонстрације због ПАПАКА ста је са вјестацењем Цизмициног компромитујуцег разговора изгледа да је и Вас Госп. Босицу купила власт јер замотавате около.

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрен

27.04.2015 12:31

Е мој Г. Босићу твоји креатори су створили Републику Српску са овим вјечито напаћеним борцима и народом Српске, који су гласали након толико мучних лоших година за тебе и промјене да брже крене тај чекани дуго бољи живот за народ који тражи вапај из овог хаоса и биједе од Вас. Издигни се од свих и спаси своје гласаче у лошој будућности коју сви видимо својим очима са овима на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јашта

27.04.2015 14:23

Болан ето га Додик сам одлази,и оставља вам Републику Српску у дугу до гуше са свим тајкунима,лоповима,прелетачима, ду...изцима.Ајд сад уради нешто јаране.Сви се нешто у тебе уздају ал ја не видим у теби вођу мој Босићу.А овај Мићо лего на руду шта ће кад није чист.Је..те га пропали смо па то ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

27.04.2015 14:26

Додика за краља ,никад се није боље зивјело.

ОДГОВОРИТЕ