Зашто су неки потрошачи бијесни на Кока колу?

Изгледа да је Кока кола "узнемирлила" немали број својих потрошача који преферирају линију блажих верзија популарног пића.

Занимљивости 26.04.2015 | 18:35
Зашто су неки потрошачи бијесни на Кока колу?

Наиме, до недавно Кока кола је своје верзије пића Лигхт, Зеро и Лифе паковала уз посебне чепове у белој, црној и зеленој боји. Компанија је у марту ипак одлучила да све верзије Кока коле у Америци пакује уз класичне чепове црвене боје.

Одлука је наишла на негодовање широм друштвених мрежа, а све због због наводног намерног збуњивања потрошача.

"Зашто, за име бога, дијетална Кока кола сада има црвени чеп уз белу етикету? То не изгледа добро", "Нисам импресионирана црвеним чеповима на дијеталној Кока коли", "Постоји ли добар разлог зашто су почели да стављају црвене чепове на све врсте Кока коле? Збуњен сам", само су неки од коментара који сведоче о љутњи потрошача.

Извор:Б 92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дејанпд

26.04.2015 22:20

Није то ништа какве преваре овде раде, лично сам купио боцу очигледно радјену за наградну игру на којој се јасно видјела реклама за исту, нешто од правила итд, свјесно у фрижидеру изаберем ту боцу,мада је поред било и оних класичних, испод чепа, након неколико дана видим добио сам замјену, приликом првог свраћања на бенз., покушам замјенити чеп, кажу не примају, након тога покушам и у Роботу, кажу иди и узми пуну,а након тога зауставе на каси јер је наводно наградна игра истекла?! Послије тога сам сазнао од још четворо људи за исти проблем. Није ствар у износу за који су ме преварили, него што су или штампали више наградних боца него су планирали подијелити или нису уопште ни дјелили,те се свакако купце довели у заблуду. Код нас је то могуће јер нема инспекција нити за много ситније играче и преваре,а о овим великим да не говоримо. Ја, наравно, од тад не користим,из принципа њихове производе и свим силама се трудим да и друге одговорим. Дрско и безобзирно се понашају, класични каубоји.

ОДГОВОРИТЕ