Zašto su neki potrošači bijesni na Koka kolu?

Izgleda da je Koka kola "uznemirlila" nemali broj svojih potrošača koji preferiraju liniju blažih verzija popularnog pića.

Zanimljivosti 26.04.2015 | 18:35
Zašto su neki potrošači bijesni na Koka kolu?

Naime, do nedavno Koka kola je svoje verzije pića Light, Zero i Life pakovala uz posebne čepove u beloj, crnoj i zelenoj boji. Kompanija je u martu ipak odlučila da sve verzije Koka kole u Americi pakuje uz klasične čepove crvene boje.

Odluka je naišla na negodovanje širom društvenih mreža, a sve zbog zbog navodnog namernog zbunjivanja potrošača.

"Zašto, za ime boga, dijetalna Koka kola sada ima crveni čep uz belu etiketu? To ne izgleda dobro", "Nisam impresionirana crvenim čepovima na dijetalnoj Koka koli", "Postoji li dobar razlog zašto su počeli da stavljaju crvene čepove na sve vrste Koka kole? Zbunjen sam", samo su neki od komentara koji svedoče o ljutnji potrošača.

Izvor:B 92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dejanpd

26.04.2015 22:20

Nije to ništa kakve prevare ovde rade, lično sam kupio bocu očigledno radjenu za nagradnu igru na kojoj se jasno vidjela reklama za istu, nešto od pravila itd, svjesno u frižideru izaberem tu bocu,mada je pored bilo i onih klasičnih, ispod čepa, nakon nekoliko dana vidim dobio sam zamjenu, prilikom prvog svraćanja na benz., pokušam zamjeniti čep, kažu ne primaju, nakon toga pokušam i u Robotu, kažu idi i uzmi punu,a nakon toga zaustave na kasi jer je navodno nagradna igra istekla?! Poslije toga sam saznao od još četvoro ljudi za isti problem. Nije stvar u iznosu za koji su me prevarili, nego što su ili štampali više nagradnih boca nego su planirali podijeliti ili nisu uopšte ni djelili,te se svakako kupce doveli u zabludu. Kod nas je to moguće jer nema inspekcija niti za mnogo sitnije igrače i prevare,a o ovim velikim da ne govorimo. Ja, naravno, od tad ne koristim,iz principa njihove proizvode i svim silama se trudim da i druge odgovorim. Drsko i bezobzirno se ponašaju, klasični kauboji.

ODGOVORITE