Звездина нада тиња још недељу дана...

Партизан чекају мечеви са Јагодином и Вошом. Ако преброди изазове у два наредна кола Суперлиге чини се да црно-беле ништа неће моћи да заустави на путу до титуле.

Фудбал 27.04.2015 | 00:00
Звездина нада тиња још недељу дана...

Два дербија без постигнутог гола. Црвеној звезди више не преостаје ништа друго но да се узда у друге да оживе њене шампионске аспирације. А чини се да је наредна недеља круцијална у том смислу, јер управо у предстојећа два кола Партизан очекују најтежи изазови у финишу сезоне.

Црно-бели наиме у среду од 18.30 у Хумској дочекују Јагодину, која не игра ни изблиза на нивоу из неких ранијих година, али су управо Ћурани ове сезоне Партизану нанели једини овосезонски пораз у првенсту. Одмах потом, за викенд, црно-бели путују на Карађорђе на мегдан Војводини. Ни новосадска Стара дама истина ове сезоне не бриљира, па јој је Чукарички одузео статус трећег српског клуба, али то је ипак клуб који је претходних сезона умео да помрси рачуне београдским вечитим ривалима.

Ако прође та два испита чини се да је Партизан завршио посао, јер му на самом концу предстоје сусрети са Спартаком (9. мај) и Новим Пазаром (16. мај) у Београду, те путовања у Крушевац на сусрет са Напретком (13. мај) и за крај гостовање код Борца у Чачку.

Црвена звезда има можда и нешто лакши распоред с тим да је чека и несумњиво један од највећих изазова у овој сезони српског клупског фудбала – гостовање код Чукаричког 9. маја. Пре тога Звезду ће угостити и Доњи Срем, Рад долази на "Маракану", да би за сам крај остали дуели са фењерашем Радничким из Крагујевца (13. мај), ОФК Београдом (16. мај) и екипом Младости из Лучана (24. мај). Сва три последња у Београду.

Ипак, после ремија од 0:0 у Љутице Богдана, пита се Партизан...

Коментари / 0

Оставите коментар