Како је српска штампа видјела дјешавања на Дербију...?

Нула од крвавог дербија и рат на североистоку! Да ли ће држава после још једног крвавог окршаја коначно реаговати?

Фудбал 26.04.2015 | 19:40
Како је српска штампа видјела дјешавања на Дербију...?

Поново смо се обрукали! Уместо да у свет пошаљемо слику са 148. вечитог дербија између Црвене звезде и Партизана, где се виде акције, голови, сјајна атмосфера и кореографија на трибинама, још једном смо презентовали свима 45-минутну тучу навијача и полиције, окрвављене главе и, на крају, мршаву утакмицу у којој је мреже тресао само ветар.

Те суморне слике са стадиона Рајко Митић налазе се готово на свим насловним странама српске штампе. Спорт је на ударној страни распалио наслов „Крвави дерби“, где констатује да је утакмица у старту каснила 45 минута због туче између навијача на источној трибине и после полиције на северној трибини, додајући да је коначан резултат највише одговарао лидеру Суперлиге.

Спортски журнал је ружним сценама посветио последњу страну под насловом „Рат на североистоку“. Лидер спортске штампе у Србији констатује да је бокс био испред фудбала и да је у сукобима повређено 35 полицајаца и проведено 41 особа.

У Новостима такође доминирају слике окрвављених глава и наслов „Дупла нула српског дербија“, где је виђен хаос на трибинама.

„Читаво једно полувреме ’одихграли’ су хулигани на 148. вечитом дербију. Такозвани празник српског фудбала каснио је 45 минута због хаоса у режији навијача, који су се сукобили међусобно, али и са полицијом“, пишу Новости.

На насловној страни Курира доминира слика крвавог младића и наслов „Крвави дерби“. Курир преноси да је чак Иван Богданов, једна од вођа навијача Делија који је кривац за прекид меча у Ђенови између Италије и Србије, морао да смирује ратоборне другове.

„Нереди на дербију: Крваве главе и туча без престанка“, преноси Блиц.
„У првом плану 148. фудбалског вечитог дербија били су хаос, нереди, немиле сцене и крваве главе", пише Блиц.

Да ли ће држава после још једног крвавог дербија коначно реаговати? Ма, вероватно неће, као и досад!!!

Коментари / 0

Оставите коментар