Kako je srpska štampa vidjela dješavanja na Derbiju...?

Nula od krvavog derbija i rat na severoistoku! Da li će država posle još jednog krvavog okršaja konačno reagovati?

Fudbal 26.04.2015 | 19:40
Kako je srpska štampa vidjela dješavanja na Derbiju...?

Ponovo smo se obrukali! Umesto da u svet pošaljemo sliku sa 148. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, gde se vide akcije, golovi, sjajna atmosfera i koreografija na tribinama, još jednom smo prezentovali svima 45-minutnu tuču navijača i policije, okrvavljene glave i, na kraju, mršavu utakmicu u kojoj je mreže tresao samo vetar.

Te sumorne slike sa stadiona Rajko Mitić nalaze se gotovo na svim naslovnim stranama srpske štampe. Sport je na udarnoj strani raspalio naslov „Krvavi derbi“, gde konstatuje da je utakmica u startu kasnila 45 minuta zbog tuče između navijača na istočnoj tribine i posle policije na severnoj tribini, dodajući da je konačan rezultat najviše odgovarao lideru Superlige.

Sportski žurnal je ružnim scenama posvetio poslednju stranu pod naslovom „Rat na severoistoku“. Lider sportske štampe u Srbiji konstatuje da je boks bio ispred fudbala i da je u sukobima povređeno 35 policajaca i provedeno 41 osoba.

U Novostima takođe dominiraju slike okrvavljenih glava i naslov „Dupla nula srpskog derbija“, gde je viđen haos na tribinama.

„Čitavo jedno poluvreme ’odihgrali’ su huligani na 148. večitom derbiju. Takozvani praznik srpskog fudbala kasnio je 45 minuta zbog haosa u režiji navijača, koji su se sukobili međusobno, ali i sa policijom“, pišu Novosti.

Na naslovnoj strani Kurira dominira slika krvavog mladića i naslov „Krvavi derbi“. Kurir prenosi da je čak Ivan Bogdanov, jedna od vođa navijača Delija koji je krivac za prekid meča u Đenovi između Italije i Srbije, morao da smiruje ratoborne drugove.

„Neredi na derbiju: Krvave glave i tuča bez prestanka“, prenosi Blic.
„U prvom planu 148. fudbalskog večitog derbija bili su haos, neredi, nemile scene i krvave glave", piše Blic.

Da li će država posle još jednog krvavog derbija konačno reagovati? Ma, verovatno neće, kao i dosad!!!

Komentari / 0

Ostavite komentar