Све што сте икада гуглали се види!

Ако сте икада нешто гуглали, онда то више није тајна, јер Гоогле памти све. Замислите само шта сте све претраживали! Истина је да вас ваш Гоогле налог вероватно познаје боље него што сами себе познајете.

Свијет 25.04.2015 | 12:20
Све што сте икада гуглали се види!

Сада сав “прљав веш” можете да прегледате на једном месту. Апликација која то омогућава је прво била експериментална, али сада је доступна свим корисницима.

Како бисте јој приступили, идите на “wеб хисторy” на свом Гоогле налогу, кликните на икону зупчаника у горњем десном углу и одаберите “доwнлоад”.

Појавиће се прозор са упозорењем, који кориснику саветује да омогући проверу у два корака и да не скида податке на јавним компјутерима.

Након што све ово обавите, .зип датотека ће се појавити у “такеоут” мапи у вашем гоогле дриве-у. Ако вас ужасава да свака мисао која вам је прострујила кроз главу (и коју сте гуглали) “живи” негде у сајбер простору, овде је можете обрисати.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дд

25.04.2015 12:56

Не допада ми се шта ради Гоогле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фикрет

25.04.2015 14:11

Уреду сто виде све због сигурности а требају брисат након неког времена доћи ће до злоупотребе од неког али ваља знају ста раде

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ста

25.04.2015 17:38

Сто се мене тице нек гледају и снимају колико им је воља

ОДГОВОРИТЕ