Бањалучанин погинуо у празном базену

Тридесетогодишњи Владан Кос из Бањалуке погинуо је синоћ приликом пада у базен без воде у "Еко-центру Љекарице", код Приједора.

Република Српска 25.04.2015 | 10:15
Бањалучанин погинуо у празном базену

Трагедија се догодила у четвртак око 20 часова када је несрећни младић фотографисао девојку, са којом је кобног дана био на излету у "Љекарицама", јавља Пресс РС.

"У једном тренутку, крећући се уназад, он је упао у базен и погинуо на лицу места, а љекари су могли само да констатују смрт" - рекли су новинарима у полицији.

Током увиђаја утврђено је да се ради о несрећном случају и да у нема елемената неког кривичног дела.

Настрадали Кос био је дипломрани економиста и омиљен младић у друштву.

"Велика трагедија за све нас који смо га познавали. Важио је за великог пријатеља, спремног да свакоме и увијек помогне. Иза њега је остао старији брат и сестра близнакиња, који су након добијања стравичне вијести занијемили од бола", рекао је један од пријатеља страдалог младића, који није желио да му се помиње име.

Он је додао да је Владан важио за страственог пецароша и љубитеља природе.

Сахрана ће бити обављена у суботу у 13 часова на гробљу Свети Пантелија у Бањалуци.

Извор: Мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

покој

25.04.2015 09:10

Покој му дуси,и лака му земља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

25.04.2015 10:20

ТУЗНО ЈОС ЈЕДАН МЛАДИ ЗИВОТ СЕ УГАСИ.НАКА МУ ЈЕ ПОКОЈ ДУСЕ. ДА ЛИ ТАЈ ЦЕНТАР ИМА УОПСТЕ ДОЗВОЛУ ЗА РАД, ИЛИ ЈЕ ТО САМО ПОКУСАЈ ДА У ПРИРОДИ ПОСТОЈИ НЕКАКАВ ЦЕНТАР.....?????????? ЗНА ЛИ КО ИМАЈУ ЛИ ПРОПИСИ ЗА ЦЕНТРЕ ОКО РУПА, БАЗЕНА,ЈЕЗЕРА........!!!!!?????????

ОДГОВОРИТЕ