Banjalučanin poginuo u praznom bazenu

Tridesetogodišnji Vladan Kos iz Banjaluke poginuo je sinoć prilikom pada u bazen bez vode u "Eko-centru Ljekarice", kod Prijedora.

Republika Srpska 25.04.2015 | 10:15
Banjalučanin poginuo u praznom bazenu

Tragedija se dogodila u četvrtak oko 20 časova kada je nesrećni mladić fotografisao devojku, sa kojom je kobnog dana bio na izletu u "Ljekaricama", javlja Press RS.

"U jednom trenutku, krećući se unazad, on je upao u bazen i poginuo na licu mesta, a ljekari su mogli samo da konstatuju smrt" - rekli su novinarima u policiji.

Tokom uviđaja utvrđeno je da se radi o nesrećnom slučaju i da u nema elemenata nekog krivičnog dela.

Nastradali Kos bio je diplomrani ekonomista i omiljen mladić u društvu.

"Velika tragedija za sve nas koji smo ga poznavali. Važio je za velikog prijatelja, spremnog da svakome i uvijek pomogne. Iza njega je ostao stariji brat i sestra bliznakinja, koji su nakon dobijanja stravične vijesti zanijemili od bola", rekao je jedan od prijatelja stradalog mladića, koji nije želio da mu se pominje ime.

On je dodao da je Vladan važio za strastvenog pecaroša i ljubitelja prirode.

Sahrana će biti obavljena u subotu u 13 časova na groblju Sveti Pantelija u Banjaluci.

Izvor: Mondo.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

pokoj

25.04.2015 09:10

Pokoj mu dusi,i laka mu zemlja.

ODGOVORITE
Name

TRTE MRTE

25.04.2015 10:20

TUZNO JOS JEDAN MLADI ZIVOT SE UGASI.NAKA MU JE POKOJ DUSE. DA LI TAJ CENTAR IMA UOPSTE DOZVOLU ZA RAD, ILI JE TO SAMO POKUSAJ DA U PRIRODI POSTOJI NEKAKAV CENTAR.....?????????? ZNA LI KO IMAJU LI PROPISI ZA CENTRE OKO RUPA, BAZENA,JEZERA........!!!!!?????????

ODGOVORITE