Жива савјетује Лалата!

Порука Лалатовићу, Јовићу и Шапоњићу од барда југословенске фудбалске сцене.

Фудбал 24.04.2015 | 19:00
Жива савјетује Лалата!

Има више од две деценије од када је легендарни Жива стајао крај аут линије на "вечитом дербију".

Бивши тренер Црвене звезде, у периоду од 1992. до 1994. године и некадашњи селектор Југославије, кратко између 1998. и 1999, Милан Живадиновић, дуго већ није у жижи јавности као тренер.

Али, овај 70-годишњи живописни фудбалски радник, не пропушта прилику да изнесе своје мишљење и, ако се то од њега тражи, да драгоцен савет неком од млађих колега.

У овом случају, Жива је путем медија послао поруку актуелном тренеру Црвене звезде, темпераментном Ненаду Лалатовићу...

"Ненад мора максимално да мотивише своје пулене. И да крајње дисциплиновано на терену спроведу оно о чему се договоре у свлачионици. Ако испоштују задатке, близу су славља", речи су Живадиновића, који сматра да дечаци из редова "вечитих", Лука Јовић и Иван Шапоњић, не могу да одлуче овако важан меч.

"Ја се не слажем да би они могли да реше утакмицу... Никада до сада омладинци нису одлучивали. Не верујем да ће тако бити и у суботу. Више верујем у Лазовића, Бабовића и Сашу Илића", каже бард југословенске фудбалске сцене.

А, публика?

"Од публике очекујем да испуни наш највећи стадион до последњег места. Да навија фер и да то буде као некада светковина српског фудбала".

Коментари / 0

Оставите коментар