Živa savjetuje Lalata!

Poruka Lalatoviću, Joviću i Šaponjiću od barda jugoslovenske fudbalske scene.

Fudbal 24.04.2015 | 19:00
Živa savjetuje Lalata!

Ima više od dve decenije od kada je legendarni Živa stajao kraj aut linije na "večitom derbiju".

Bivši trener Crvene zvezde, u periodu od 1992. do 1994. godine i nekadašnji selektor Jugoslavije, kratko između 1998. i 1999, Milan Živadinović, dugo već nije u žiži javnosti kao trener.

Ali, ovaj 70-godišnji živopisni fudbalski radnik, ne propušta priliku da iznese svoje mišljenje i, ako se to od njega traži, da dragocen savet nekom od mlađih kolega.

U ovom slučaju, Živa je putem medija poslao poruku aktuelnom treneru Crvene zvezde, temperamentnom Nenadu Lalatoviću...

"Nenad mora maksimalno da motiviše svoje pulene. I da krajnje disciplinovano na terenu sprovedu ono o čemu se dogovore u svlačionici. Ako ispoštuju zadatke, blizu su slavlja", reči su Živadinovića, koji smatra da dečaci iz redova "večitih", Luka Jović i Ivan Šaponjić, ne mogu da odluče ovako važan meč.

"Ja se ne slažem da bi oni mogli da reše utakmicu... Nikada do sada omladinci nisu odlučivali. Ne verujem da će tako biti i u subotu. Više verujem u Lazovića, Babovića i Sašu Ilića", kaže bard jugoslovenske fudbalske scene.

A, publika?

"Od publike očekujem da ispuni naš najveći stadion do poslednjeg mesta. Da navija fer i da to bude kao nekada svetkovina srpskog fudbala".

Komentari / 0

Ostavite komentar