Брендан Роџерс, звани НАРЦИС! Ево и зашто...

Ја сам човек који ће Ливерпулу вратити славне дане! "Пре три месеца су ме називали тактичким генијем", рекао је тренер Ливерпула...

Фудбал 24.04.2015 | 12:40
Брендан Роџерс, звани НАРЦИС! Ево и зашто...

Нико други не би могао да ради овај посао боље од мене. Брендан Роџерс је човек који враћа Ливерпулу дане старе славе! Како вам то звучи? Очигледно, њему сасвим реално. Упркос поразу од Астон Виле у полуфиналу ФА купа, Роџерс сматра да он ради свој посао најбоље могуће и да то нико други не би могао боље од њега.
"Мислим да не постоји бољи од мене. Пре три месеца су ме називали тактичким генијем. Изгубили смо неколико утакмица, неке веома важне, и сада више нисам добар. Али то је фудбал", каже Роџерс за британски Телеграф.

Он додаје да има добар однос са директорима клуба.
"Имам јаку везу са људима који поседују клуб и они разумеју како функционише цео процес. Ми нисмо тим који је превише побеђивао у последњих десет година", каже Роџерс.

Тренер Редса каже да су два основна циља пред почетак сезоне била да се освоји трофеј и обезбеди играње у Лиги шампиона.
"Били смо јако близу првог циља, а сада нам преостаје да се пласирамо међу првих четири. За други ћемо се борити до самог краја. Лига шампиона је и даље могућа, али није скроз у нашим рукама, мораћемо да се ослањамо и на друге. Мораћемо да будемо присебни и сачекамо грешке других", закључио је Роџерс.

Ливерпул тренутно заузима пето место на табели са 57 освојених бодова што је седам мање од четворопласираног Манчестер ситија, а осам мање од Манчестер јунајтеда. До краја првенства је преостало још шест мечева.

 

Коментари / 0

Оставите коментар