Brendan Rodžers, zvani NARCIS! Evo i zašto...

Ja sam čovek koji će Liverpulu vratiti slavne dane! "Pre tri meseca su me nazivali taktičkim genijem", rekao je trener Liverpula...

Fudbal 24.04.2015 | 12:40
Brendan Rodžers, zvani NARCIS! Evo i zašto...

Niko drugi ne bi mogao da radi ovaj posao bolje od mene. Brendan Rodžers je čovek koji vraća Liverpulu dane stare slave! Kako vam to zvuči? Očigledno, njemu sasvim realno. Uprkos porazu od Aston Vile u polufinalu FA kupa, Rodžers smatra da on radi svoj posao najbolje moguće i da to niko drugi ne bi mogao bolje od njega.
"Mislim da ne postoji bolji od mene. Pre tri meseca su me nazivali taktičkim genijem. Izgubili smo nekoliko utakmica, neke veoma važne, i sada više nisam dobar. Ali to je fudbal", kaže Rodžers za britanski Telegraf.

On dodaje da ima dobar odnos sa direktorima kluba.
"Imam jaku vezu sa ljudima koji poseduju klub i oni razumeju kako funkcioniše ceo proces. Mi nismo tim koji je previše pobeđivao u poslednjih deset godina", kaže Rodžers.

Trener Redsa kaže da su dva osnovna cilja pred početak sezone bila da se osvoji trofej i obezbedi igranje u Ligi šampiona.
"Bili smo jako blizu prvog cilja, a sada nam preostaje da se plasiramo među prvih četiri. Za drugi ćemo se boriti do samog kraja. Liga šampiona je i dalje moguća, ali nije skroz u našim rukama, moraćemo da se oslanjamo i na druge. Moraćemo da budemo prisebni i sačekamo greške drugih", zaključio je Rodžers.

Liverpul trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa 57 osvojenih bodova što je sedam manje od četvoroplasiranog Mančester sitija, a osam manje od Mančester junajteda. Do kraja prvenstva je preostalo još šest mečeva.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar