Поповић: Без вријеђања, молим!

Председник Партизана Зоран Поповић рекао је да се нада да ће 148. вечит дерби против Црвене звезде протећи у спортској атмосфери и фер навијању.

Фудбал 24.04.2015 | 08:00
Поповић: Без вријеђања, молим!

Поповић је у изјави за сајт Партизана оценио да ће "вечити дерби", као и претходних сезона, битно утицати на коначни исход борбе за титулу првака Србије.

"Апелујемо на навијаче да у подршци својим тимовима избегну личне увреде, непристојности и све пароле којима није место на спортским борилиштима. Верујемо да је жеља свих да атмосфера буде незаборавна, навијање громогласно, али у оквирима спортских правила и поштовања према противнику", рекао је Поповић.

Први човек црно-белих је рекао да на Управама клубова, као и актерима саме утакмице лежи велика одгворност за атмосферу на "вечитом дербију" и позвао их да очувају достојанство.

Поповић је додао да је безбедност играча, тренера, судија и службених лица веома битна ставка на предстојећој утакмици.

"Учинимо све да играчи буду у центру пажње, да се пре и после дербија пише и говори о њима, њиховим головима, дриблинзима и потезима, а не о инцидентима, сукобима или другим појавама које су у спорту нежељене и штетне", казао је Поповић.

Партизан уочи 148. вечитог дербија заузима прво место у Суперлиги Србије са 56 бодова, пет више од другопласиране Црвене звезде.

Утакмица 24. кола Супер лиге Србије између Црвене звезде и Партизана играће се у суботу од 18.00 на стадиону Рајко Митић.

Коментари / 0

Оставите коментар