Бомба! Бане иде у Бајерн!

Да ли ће овај трач постати "бомба"? Није немогуће...

Фудбал 24.04.2015 | 14:40
Бомба! Бане иде у Бајерн!

Бајерн Минхен се на спектакуларан начин пласирао у полуфинале Лиге шампиона, али честе повреде првотимаца, као и киксеви одбране у првом мечу са Портом, сигурно нису заборављени.

Пеп Гвардиола без сумње већ размишља о летњем освежавању тима, а енглески медији у четвртак су осванули са информацијом да се Бранислав Ивановић налази на мети немачког шампиона!

Наводно, капитен репрезентације Србије још није пристао на продужетак сарадње са Челсијем, а Баварци ће покушати да искористе политику "плаваца" да играчима старијим од 30 година нуде уговор на само годину дана.

По писању "Дејли Експреса", који је и пласирао ову информацију, поред Бајерна за дефанзивца Челсија заинтересован је и Пари Сен Жермен.

Лист у закључку подсећа на недавну изјаву Жозеа Муриња да је Бранислав Ивановић један од најбољих трансфер потеза лондонског клуба икада и да би Португалац могао да има пресудну улогу у наговору клупског руководства да промени одлуку о уговорима играчима старијим од 30 година. А, Ивановић је 22. фебруара напунио 31.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

24.04.2015 14:13

Ако је истина онда иде у најаву Лигу!Свака цаст...

ОДГОВОРИТЕ