Bomba! Bane ide u Bajern!

Da li će ovaj trač postati "bomba"? Nije nemoguće...

Fudbal 24.04.2015 | 14:40
Bomba! Bane ide u Bajern!

Bajern Minhen se na spektakularan način plasirao u polufinale Lige šampiona, ali česte povrede prvotimaca, kao i kiksevi odbrane u prvom meču sa Portom, sigurno nisu zaboravljeni.

Pep Gvardiola bez sumnje već razmišlja o letnjem osvežavanju tima, a engleski mediji u četvrtak su osvanuli sa informacijom da se Branislav Ivanović nalazi na meti nemačkog šampiona!

Navodno, kapiten reprezentacije Srbije još nije pristao na produžetak saradnje sa Čelsijem, a Bavarci će pokušati da iskoriste politiku "plavaca" da igračima starijim od 30 godina nude ugovor na samo godinu dana.

Po pisanju "Dejli Ekspresa", koji je i plasirao ovu informaciju, pored Bajerna za defanzivca Čelsija zainteresovan je i Pari Sen Žermen.

List u zaključku podseća na nedavnu izjavu Žozea Murinja da je Branislav Ivanović jedan od najboljih transfer poteza londonskog kluba ikada i da bi Portugalac mogao da ima presudnu ulogu u nagovoru klupskog rukovodstva da promeni odluku o ugovorima igračima starijim od 30 godina. A, Ivanović je 22. februara napunio 31.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

24.04.2015 14:13

Ako je istina onda ide u najavu Ligu!Svaka cast...

ODGOVORITE