Ћићарито је на овај гол чекао 859 дана!!!

Мексиканац је оправдао своју позајмицу Реалу. Хавијер Ернандез Ћићарито био је далеко од центра пажње целе сезоне, све до среде увече.

Фудбал 23.04.2015 | 18:40
Ћићарито је на овај гол чекао 859 дана!!!

Мексиканац је прошлог лета стигао у Реал као позајмљен играч Манчестер јунајтеда и од тада на 24 утакмице постигао "мршавих" пет голова, од којих само четири у Примери.

Међутим, сада је управо он звезда шампиона Европе!

Голом против Атлетика, за коначних 1:0 и пласман Реала у полуфинале Лиге шампиона, никад до краја афирмисани центарфор ступио је у први план и донео тиму огромну победу.

Бедем "јорганждија" је одолевао нападима, Јан Облак "скидао" је зицере, све док Мексиканац у 87. минуту није добио лопту од Кристијана и докусурио дефанзивног противника.

Поглед у историју добро показује колико ће му тај погодак значити:

Последњи пут Ћићарито је био стрелац у Лиги шампиона у новембру 2012. године, када је у дресу Манчестер јунајтеда затресао мрежу Браге.

"Био сам веома стрпљив. Саиграчи и моји вољени подржавали су ме све време. Ову победу посвећујем свима који су уз Реал. Надао сам се поготку, али ово је заиста резултат рада целе екипе и свих који раде за екипу", рекао је Ћићарито после утакмице.

Дакле, Карим Бензема моћи ће да се у миру опоравља.

Прве полуфиналне утакмице Лиге шампиона биће одигране 5. и 6. маја, а Реал ће сазнати име противника у петак у подне, на жребу у Ниону.

Коментари / 0

Оставите коментар