Ćićarito je na ovaj gol čekao 859 dana!!!

Meksikanac je opravdao svoju pozajmicu Realu. Havijer Ernandez Ćićarito bio je daleko od centra pažnje cele sezone, sve do srede uveče.

Fudbal 23.04.2015 | 18:40
Ćićarito je na ovaj gol čekao 859 dana!!!

Meksikanac je prošlog leta stigao u Real kao pozajmljen igrač Mančester junajteda i od tada na 24 utakmice postigao "mršavih" pet golova, od kojih samo četiri u Primeri.

Međutim, sada je upravo on zvezda šampiona Evrope!

Golom protiv Atletika, za konačnih 1:0 i plasman Reala u polufinale Lige šampiona, nikad do kraja afirmisani centarfor stupio je u prvi plan i doneo timu ogromnu pobedu.

Bedem "jorganždija" je odolevao napadima, Jan Oblak "skidao" je zicere, sve dok Meksikanac u 87. minutu nije dobio loptu od Kristijana i dokusurio defanzivnog protivnika.

Pogled u istoriju dobro pokazuje koliko će mu taj pogodak značiti:

Poslednji put Ćićarito je bio strelac u Ligi šampiona u novembru 2012. godine, kada je u dresu Mančester junajteda zatresao mrežu Brage.

"Bio sam veoma strpljiv. Saigrači i moji voljeni podržavali su me sve vreme. Ovu pobedu posvećujem svima koji su uz Real. Nadao sam se pogotku, ali ovo je zaista rezultat rada cele ekipe i svih koji rade za ekipu", rekao je Ćićarito posle utakmice.

Dakle, Karim Benzema moći će da se u miru oporavlja.

Prve polufinalne utakmice Lige šampiona biće odigrane 5. i 6. maja, a Real će saznati ime protivnika u petak u podne, na žrebu u Nionu.

Komentari / 0

Ostavite komentar