Дервента и Шамац без саобраћајне полиције

Полицијске станице за безбједност саобраћаја Дервента и Шамац престале су са радом, а њихове послове обављаће опште полицијске станице у оквиру мјесне надлежности, рекао је начелник Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Добој Драган Продановић.

Република Српска 23.04.2015 | 10:19
Дервента и Шамац без саобраћајне полиције

Продановић је појаснио да је ријеч о измјени Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Према његовим ријечима, у Центру су извршене и одређене кадровске промјене па је за командира добојске Полицијске станице два именован Љубиша Ђукановић, а за командира Полицијске станице за безбједност саобраћаја Жељко Ђурић.

За командира Полицијске станице у Дервенти именован је Денис Пирковић, у Теслићу Дамјан Трифуновић, а у Шамцу Бобан Илинчић.

Драган Продановић је мјесто начелника добојског ЦЈБ преузео од Горана Ђурковића који је распоређен на мјесто главног инспектора у Управи Полиције Републике Српске.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ок

23.04.2015 09:00

Ма то је супер магистрала отворена за кладе,цигаре,криминалце и друго.Полиција не смије на магистралу тако да сада ауто мафија ради пуном паром. Каква је ово паметна глава урадила. Гдје су та господа заврсила полицијску сколу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ок

23.04.2015 09:21

Е паметна главо, не бори се на цестама против таквих облика криминала, вец много раније у правовременом откривању изврсења таквих дјела

Name

Друзе

23.04.2015 10:13

ок теби одговор: апсолутно немаш појма и лупас да је то страсно! Држи се латино америчких серија!

Name

прави ок

23.04.2015 11:51

Зашто се потисујеш са ок ?