Derventa i Šamac bez saobraćajne policije

Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Derventa i Šamac prestale su sa radom, a njihove poslove obavljaće opšte policijske stanice u okviru mjesne nadležnosti, rekao je načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Doboj Dragan Prodanović.

Republika Srpska 23.04.2015 | 10:19
Derventa i Šamac bez saobraćajne policije

Prodanović je pojasnio da je riječ o izmjeni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, u Centru su izvršene i određene kadrovske promjene pa je za komandira dobojske Policijske stanice dva imenovan Ljubiša Đukanović, a za komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Željko Đurić.

Za komandira Policijske stanice u Derventi imenovan je Denis Pirković, u Tesliću Damjan Trifunović, a u Šamcu Boban Ilinčić.

Dragan Prodanović je mjesto načelnika dobojskog CJB preuzeo od Gorana Đurkovića koji je raspoređen na mjesto glavnog inspektora u Upravi Policije Republike Srpske.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ok

23.04.2015 09:00

Ma to je super magistrala otvorena za klade,cigare,kriminalce i drugo.Policija ne smije na magistralu tako da sada auto mafija radi punom parom. Kakva je ovo pametna glava uradila. Gdje su ta gospoda zavrsila policijsku skolu.

ODGOVORITE
Name

re ok

23.04.2015 09:21

E pametna glavo, ne bori se na cestama protiv takvih oblika kriminala, vec mnogo ranije u pravovremenom otkrivanju izvrsenja takvih djela

Name

Druze

23.04.2015 10:13

ok tebi odgovor: apsolutno nemaš pojma i lupas da je to strasno! Drži se latino američkih serija!

Name

pravi ok

23.04.2015 11:51

Zašto se potisuješ sa ok ?