Жута боја је апсолутни тренд овог прољећа

Пролец́е је коначно овде и ништа нас тако не усрећује него шарени упдате гардеробе.

Мода и љепота 23.04.2015 | 07:12
Жута боја је апсолутни тренд овог прољећа

Уместо да будете пријатељ са сивим небом, можете носити боју сунца. Жута је једна од боја које ц́е сигурно владати овог пролец́а. Ова боја је атрактивна, весела, забавна, сунчана, лако се комбинује и пријатна је за ношење. Пунч жута, сенф, лимун или боја сунцокрета, нећете погрешити коју год нијансу изабрале. Зато, научите како да носите жути блејзер, панталоне и хаљине у топлијим данима који долазе.

Жути блејзер може бити део вашег пословног лоок-а. Жута се одлично слаже са белом, беж, зеленом или комадима од тексаса. Најбоља ствар код жутог сакоа је транзиција у летњој сезони и никада нец́е изац́и из моде.

Други начин да додате жуту вашој пролец́ној гардероби је куповина жутих панталона. Један од најлакших начина да носите жуту је хаљина и онда нема размишљања о томе како да је комбинујете. Ако сте у потрази за суптилнијим начином за додавање жуте, предлажемо да одаберете жуте модне додатке, као што су огрлице, минђуше, торба.

Такође, можете да изаберете жуте ципеле које ц́е се разликовати од остатка вашег оутфита.

Као и свака боја, жута има неколико нијанси, тако да је прилично лако нац́и ону која одговара вашем стилу и вашој личности.

Извор: Супер жена

Коментари / 0

Оставите коментар