Јокан напада ПЛ, али ће пратити и Дерби!

Партизане, срећно у дербију! Елтон Џон посетио српског тренера и обећао да ће направити велику журку уколико се Вотфорд пласира у виши ранг.

Фудбал 23.04.2015 | 12:00
Јокан напада ПЛ, али ће пратити и Дерби!

Професионално за Вотфорд, емотивно за Партизан. Славиша Јокановић у суботу наставља борбу за директан пласман у Премијер лигу, његов тим два кола пре краја Чемпионшипа гостује Брајтону (13.15) и уколико победи биће веома близу директног пробија у елитни ранг.

Чим се та утакмица заврши некадашњи репрезентативац одвојиће ухо ка Београду, јер га занима и резултат 148. вечитог дербија.
„Веома сам поносан на моје играче, али морамо да останемо фокусирани. У фудбалу не постоје сећања, већ само наредни сусрет, а то је онај против Брајтона. Желим и нашим играчима повољан резултат у суботњем дербију“, поручио је за сајт Партизана Славиша Јокановић, иначе освајач две дупле круне са црно-белима.

Јокановић се после победе над Бирмингемом у минулом колу срео са чувеним музичарем Елтоном Џоном, великим навијачем Вотфорда, који је не само назвао једну трибину стадиона по њему, већ га пре неколико година промовисао у доживотног почасног председника клуба.
„Волим фудбал, а Вотфорд је дубоко у мом срцу. Желео бих да се захвалим фамилији Поцо што је унапредила клуб који се сада налази у сугурним рукама. Идемо напред, идемо у Премијер лигу“, рекао је Елтон Џон, који је обећао да ће, уколико Вотфорд избори пласман у друштво најбољих, организовати велику журку на Викариџ роуду.

Коментари / 0

Оставите коментар