Jokan napada PL, ali će pratiti i Derbi!

Partizane, srećno u derbiju! Elton Džon posetio srpskog trenera i obećao da će napraviti veliku žurku ukoliko se Votford plasira u viši rang.

Fudbal 23.04.2015 | 12:00
Jokan napada PL, ali će pratiti i Derbi!

Profesionalno za Votford, emotivno za Partizan. Slaviša Jokanović u subotu nastavlja borbu za direktan plasman u Premijer ligu, njegov tim dva kola pre kraja Čempionšipa gostuje Brajtonu (13.15) i ukoliko pobedi biće veoma blizu direktnog probija u elitni rang.

Čim se ta utakmica završi nekadašnji reprezentativac odvojiće uho ka Beogradu, jer ga zanima i rezultat 148. večitog derbija.
„Veoma sam ponosan na moje igrače, ali moramo da ostanemo fokusirani. U fudbalu ne postoje sećanja, već samo naredni susret, a to je onaj protiv Brajtona. Želim i našim igračima povoljan rezultat u subotnjem derbiju“, poručio je za sajt Partizana Slaviša Jokanović, inače osvajač dve duple krune sa crno-belima.

Jokanović se posle pobede nad Birmingemom u minulom kolu sreo sa čuvenim muzičarem Eltonom Džonom, velikim navijačem Votforda, koji je ne samo nazvao jednu tribinu stadiona po njemu, već ga pre nekoliko godina promovisao u doživotnog počasnog predsednika kluba.
„Volim fudbal, a Votford je duboko u mom srcu. Želeo bih da se zahvalim familiji Poco što je unapredila klub koji se sada nalazi u sugurnim rukama. Idemo napred, idemo u Premijer ligu“, rekao je Elton Džon, koji je obećao da će, ukoliko Votford izbori plasman u društvo najboljih, organizovati veliku žurku na Vikaridž roudu.

Komentari / 0

Ostavite komentar