Мусли ''ријешен'', али је Партизан у ОГРОМНОМ проблему!

Решен „случај Мусли“, али Партизан је у великом проблему - пред одласком цела прва петорка! Уговори истичу Акојону, Тепићу, Милосављевићу, Павловићу и Мачвану...

Кошарка 23.04.2015 | 11:20
Мусли ''ријешен'', али је Партизан у ОГРОМНОМ проблему!

Партизан не мора да брине око „случаја Дејан Мусли“. Тако уверава Млађан Шилобад, пословни директор црно-белих који истиче да је инфиормација која се појавила током уторка, како је Арбитражни суд ФИБА, наредио исплату 156.000 евра садашњем центру Мега Визуре - застарела.
„То није ништа ново и није тачно да је било какав папир стигао у клуб. Ми смо имали проблем пре шест месеци што се тиче Муслија, али смо се договорили са њим. Тај договор и даље важи, ништа се није променило и уопште није актуелна прича. То је намерно пуштено од људи који манипулишу медијима“, сматра Шилобад, а његове речи преноси Спортски журнал.

Ако је „случај Мусли“ решен онда навијаче Партизана неће баш обрадовати податак на који подсећају Вечерње новости. Наиме, бавећи се тумачењем речи спортског директора Драгана Тодорића, да на крају сезоне клуб чекају болне одлуке, београдски дневник детаљно сецира ситуацију у играчком кадру и истиче да на крају сезоне чак петорици кошаркаша истичу уговори. Да невоља по црно-беле буде већа, реч је о носиоцима игре, практично о првој петорци, па су - чим се заврши Кошаркашка лига Србије, у којој екипа из Хумске 1. брани титулу - нову средину без обештећења моћи да потраже капитен Драган Милосављевић, плеј Џош Акојон, бек Миленко Тепић, крило Александар Павловић и крилни центар Милан Мачван.

Новости подсећају да Едо Мурић, Андреја Милутиновић, Борис Дало и Михајло Андрић имају уговоре до лета 2016, а Словенац и Француз још једну „опциону“ годину. Никола Милутинов има уговор до лета 2017, а са центром Божом Ђумићем је склопљена сарадња до завршетка сезоне, уз могућност продужетка до 2017.

Коментари / 0

Оставите коментар