Musli ''riješen'', ali je Partizan u OGROMNOM problemu!

Rešen „slučaj Musli“, ali Partizan je u velikom problemu - pred odlaskom cela prva petorka! Ugovori ističu Akojonu, Tepiću, Milosavljeviću, Pavloviću i Mačvanu...

Košarka 23.04.2015 | 11:20
Musli ''riješen'', ali je Partizan u OGROMNOM problemu!

Partizan ne mora da brine oko „slučaja Dejan Musli“. Tako uverava Mlađan Šilobad, poslovni direktor crno-belih koji ističe da je infiormacija koja se pojavila tokom utorka, kako je Arbitražni sud FIBA, naredio isplatu 156.000 evra sadašnjem centru Mega Vizure - zastarela.
„To nije ništa novo i nije tačno da je bilo kakav papir stigao u klub. Mi smo imali problem pre šest meseci što se tiče Muslija, ali smo se dogovorili sa njim. Taj dogovor i dalje važi, ništa se nije promenilo i uopšte nije aktuelna priča. To je namerno pušteno od ljudi koji manipulišu medijima“, smatra Šilobad, a njegove reči prenosi Sportski žurnal.

Ako je „slučaj Musli“ rešen onda navijače Partizana neće baš obradovati podatak na koji podsećaju Večernje novosti. Naime, baveći se tumačenjem reči sportskog direktora Dragana Todorića, da na kraju sezone klub čekaju bolne odluke, beogradski dnevnik detaljno secira situaciju u igračkom kadru i ističe da na kraju sezone čak petorici košarkaša ističu ugovori. Da nevolja po crno-bele bude veća, reč je o nosiocima igre, praktično o prvoj petorci, pa su - čim se završi Košarkaška liga Srbije, u kojoj ekipa iz Humske 1. brani titulu - novu sredinu bez obeštećenja moći da potraže kapiten Dragan Milosavljević, plej Džoš Akojon, bek Milenko Tepić, krilo Aleksandar Pavlović i krilni centar Milan Mačvan.

Novosti podsećaju da Edo Murić, Andreja Milutinović, Boris Dalo i Mihajlo Andrić imaju ugovore do leta 2016, a Slovenac i Francuz još jednu „opcionu“ godinu. Nikola Milutinov ima ugovor do leta 2017, a sa centrom Božom Đumićem je sklopljena saradnja do završetka sezone, uz mogućnost produžetka do 2017.

Komentari / 0

Ostavite komentar