Волков пропушта дерби?!

Фудбалер Партизана Владимир Волков напустио је јучерашњи тренинг црно-белих због бола у задњој ложи.

Фудбал 23.04.2015 | 09:40
Волков пропушта дерби?!

Зоран Милинковић први пут ће као тренер дебитовати у "вечитом дербију". Нема већег ужитка, среће, задовољства, али и обавезе за некога ко ради у српском клупском фудбалу.

"Знамо каква је наша обавеза и чији дрес носимо. Пет бодова је значајна предност, али говоримо стално о томе да има седам кола до краја. Треба остати ногама на земљи, ниедног тренутка нећемо имповизовати и понашати се у стилу 'лако ћемо'. То нећемо себи дозволити. Треба бити миран и ићи из меча у меч", рекао је Милинковић новинарима после тренинга у "Земунелу".

Биће још времена за анализу и најаву "вечитог дербија". Милинковић је похвалио тим Црвене звезде, рекавши да "поседује и тимски и индивидуалниквалитет".

"Тешко је рећи било шта унапред, добро се познајемо, видећемо у ком правцу ће кренути меч... Сигурно да они имају неке своје одређене идеје које ће покушати да остваре, ми такође. Знамо да некада и неки детаљ направи предност, било је пуно таквих дебија",рекао је Милинковић.

Шеф стручног штаба Партизана нема већих кадровских проблема пред дуел у суботу на стадиону "Рајко Митић", али...

"У овом моменту немамо никаквих кадровских проблема, мада је данас мали
бол у задњој ложи осетио Владимир Волков. На половини тренинга је изашао... Чекамо лекарски извештај, видећемо у току дана шта се дешава", рекао је Милинковић.

Партизан је везао три победе у Суперлиги Србије, уз још једантријумф у Купу Србије. Главни играчи на тим утакмицама били су инајмлађи - Иван Шапоњић и Андрија Живковић.

Милинковић не очекује да ће млади играчи његове екипе имати тремупред "вечити дерби".

"Можда је наша привилегија то што имамо много Партизанове деце. Ово је једна велика утакмица, али они су доста адаптирани на тај ривалитет и разумеју га, тако да сам сигуран да наш тим неће подлећи притиску", навео је Милинковић.

Коментари / 0

Оставите коментар