Volkov propušta derbi?!

Fudbaler Partizana Vladimir Volkov napustio je jučerašnji trening crno-belih zbog bola u zadnjoj loži.

Fudbal 23.04.2015 | 09:40
Volkov propušta derbi?!

Zoran Milinković prvi put će kao trener debitovati u "večitom derbiju". Nema većeg užitka, sreće, zadovoljstva, ali i obaveze za nekoga ko radi u srpskom klupskom fudbalu.

"Znamo kakva je naša obaveza i čiji dres nosimo. Pet bodova je značajna prednost, ali govorimo stalno o tome da ima sedam kola do kraja. Treba ostati nogama na zemlji, niednog trenutka nećemo impovizovati i ponašati se u stilu 'lako ćemo'. To nećemo sebi dozvoliti. Treba biti miran i ići iz meča u meč", rekao je Milinković novinarima posle treninga u "Zemunelu".

Biće još vremena za analizu i najavu "večitog derbija". Milinković je pohvalio tim Crvene zvezde, rekavši da "poseduje i timski i individualnikvalitet".

"Teško je reći bilo šta unapred, dobro se poznajemo, videćemo u kom pravcu će krenuti meč... Sigurno da oni imaju neke svoje određene ideje koje će pokušati da ostvare, mi takođe. Znamo da nekada i neki detalj napravi prednost, bilo je puno takvih debija",rekao je Milinković.

Šef stručnog štaba Partizana nema većih kadrovskih problema pred duel u subotu na stadionu "Rajko Mitić", ali...

"U ovom momentu nemamo nikakvih kadrovskih problema, mada je danas mali
bol u zadnjoj loži osetio Vladimir Volkov. Na polovini treninga je izašao... Čekamo lekarski izveštaj, videćemo u toku dana šta se dešava", rekao je Milinković.

Partizan je vezao tri pobede u Superligi Srbije, uz još jedantrijumf u Kupu Srbije. Glavni igrači na tim utakmicama bili su inajmlađi - Ivan Šaponjić i Andrija Živković.

Milinković ne očekuje da će mladi igrači njegove ekipe imati tremupred "večiti derbi".

"Možda je naša privilegija to što imamo mnogo Partizanove dece. Ovo je jedna velika utakmica, ali oni su dosta adaptirani na taj rivalitet i razumeju ga, tako da sam siguran da naš tim neće podleći pritisku", naveo je Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar