Газда ПАО-а: Судије, побићу вас!!!

Газда Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос улетео у свлачионицу судија после победе над московским ЦСКА и претио арбитрима да ће их убити и силовати им мајке и жене!

Кошарка 22.04.2015 | 22:00
Газда ПАО-а: Судије, побићу вас!!!

Шампион Грчке, атински Панатинаикос задржао је шансе да се пласира на завршни турнир Евролиге драматичном победом над московским ЦСКА 86:85.

Панатинаикосу је било "бити или не бити", јер је ЦСКА водио 2-0 у серији и био је близу пласмана на Фајнал фор.

У финишу драма и срећа за "зелене". Али, драма на терену није била ништа у поређењу са оним што се десило у утроби дворане. Прецизније у судијској свлачионици.
Према званичном извештају после утакмице, који је прослеђен у седиште Евролиге, власник Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос је потпуно изгубио живце и претио је судијама.

"Само што смо ушли у свлачионицу у њу је улетео господин Јанакопулос, у пратњи два мушкарца. Великом свећом(!?) је гађао турског судију Реџепа Анкаралија, али га је промашио. Био је баш агресиван", пише у званичном судијском записнику.

У извештају званичника је написано: "Јанакопулос је урлао: 'Убићу вас! Живи нећете напустити Грчку, обећавам вам то! Убићу и вас и ваше породице!' Све то је било упућено турском судији".

Такође, Јанакопулос је турском арбитру рекао и ово: "Јеб*** ти мајку и жену и децу пред тобом!".

Ово помрачење ума власника Панатинаикоса трајало је неколико минута.

"Најстрашнија ствар у свему је што није било ни полиције, ни обезбеђења да нас заштити", додаје се у званичном записнику.

Коментари / 0

Оставите коментар