Gazda PAO-a: Sudije, pobiću vas!!!

Gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos uleteo u svlačionicu sudija posle pobede nad moskovskim CSKA i pretio arbitrima da će ih ubiti i silovati im majke i žene!

Košarka 22.04.2015 | 22:00
Gazda PAO-a: Sudije, pobiću vas!!!

Šampion Grčke, atinski Panatinaikos zadržao je šanse da se plasira na završni turnir Evrolige dramatičnom pobedom nad moskovskim CSKA 86:85.

Panatinaikosu je bilo "biti ili ne biti", jer je CSKA vodio 2-0 u seriji i bio je blizu plasmana na Fajnal for.

U finišu drama i sreća za "zelene". Ali, drama na terenu nije bila ništa u poređenju sa onim što se desilo u utrobi dvorane. Preciznije u sudijskoj svlačionici.
Prema zvaničnom izveštaju posle utakmice, koji je prosleđen u sedište Evrolige, vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je potpuno izgubio živce i pretio je sudijama.

"Samo što smo ušli u svlačionicu u nju je uleteo gospodin Janakopulos, u pratnji dva muškarca. Velikom svećom(!?) je gađao turskog sudiju Redžepa Ankaralija, ali ga je promašio. Bio je baš agresivan", piše u zvaničnom sudijskom zapisniku.

U izveštaju zvaničnika je napisano: "Janakopulos je urlao: 'Ubiću vas! Živi nećete napustiti Grčku, obećavam vam to! Ubiću i vas i vaše porodice!' Sve to je bilo upućeno turskom sudiji".

Takođe, Janakopulos je turskom arbitru rekao i ovo: "Jeb*** ti majku i ženu i decu pred tobom!".

Ovo pomračenje uma vlasnika Panatinaikosa trajalo je nekoliko minuta.

"Najstrašnija stvar u svemu je što nije bilo ni policije, ni obezbeđenja da nas zaštiti", dodaje se u zvaničnom zapisniku.

Komentari / 0

Ostavite komentar