Михајловић: Не рушим ни Вучића, ни Николића

Потпредседница СНС и Владе Србије Зорана Михајловић одбацила је наводе да има намеру да сруши премијера Александра Вучића и председника Томислава Николића.

Србија 22.04.2015 | 13:45
Михајловић: Не рушим ни Вучића, ни Николића

"Никад нисам и никад нећу", казала је она на питање новинара да ли руши Вучића и Николића.

Она је у Привредној комори Србије одбила да коментарише да ли су односи у СНС поремећени након оптужби из кабинета председника Републике, поводом инцидента у авиону "фалкон" којим је Николић путовао у посету Ватикану.

Прелиминарни извештај Директората цивилног ваздухопловства Србије показао је да се авион у коме је Николић летео за Ватикан вратио у Београд након што је неко из посаде случајно укључио прекидач за случај нужде што је узроковало гашење једног мотора.

"Мислим да је врло важно рећи да се политика случајно или намерно меша у оно што је мој посао, а мој посао је био да се да извештај и Србија сазна зашто се 'фалкон' вратио. Ја сам тај мој посао урадила", рекла је Зорана Михајловић.

Она је додала да је Директорат цивилног ваздухоловства као регулаторно тело урадио свој посао и дао извештај о инциденту.

"Извештај смо добили. Свака даља изјава у збуњивању јавности није потребна. Све друго ми је небитно и невероватно", казала је она.

Додала је и да уколико је потребно да се негде прича о односима у странци то треба да буде на страначким органима.

"Ја ниједну реч у протекла два дана нисам рекла ван онога што је мој посао као министра грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре", истакла је Зорана Михајловић.

Извор: Бета

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цонтра

22.04.2015 12:16

Срушила би ова фрајла и њих али не мозе. Болесна амбициозност + плава боја косе + незнање и дезоријентисаност. То је Зорана М.

ОДГОВОРИТЕ